INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

KÉT KILOMÉTERRŐL LŐTTE LE A VADÁSZ

Hihetetlen vadászbalesetben halt meg egy újfehértói férfi. A vadász ugyanis úgy ölt meg valakit, hogy nem is tudott róla. A lövést nem célzottan adta le, hanem a levegőbe lőtt, a golyó pedig majdnem két kilométerrel arrébb eltalált egy vétlen férfit, aki az udvarán sétált. Kórházba vitték, de később meghalt.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGHALT AZ ABLAKBÓL KIZUHANT FIÚ

Meghalt az a 17 éves fiú, aki korábban a Fő utcában drog hatása alatt kivetette magát az ablakon. Ricsi családját és az Érdi focicsapatot is – ahol a fiú játszott – megrázták a történtek. Tegnap este tudták meg, hogy a fiú szervezete feladta a küzdelmet. A fiatal tehetségre szerdán gyertyagyújtással emlékeznek majd.

Nézd meg a teljes riportot!

NEM KÖTELEZŐ A KARANTÉN A HATÁR UTÁN

Már nem rendelik el a kéthetes hatósági házi karantént a határátlépésnél, ha nem haladja meg a 24 órát a tartózkodás. Ezt rendelték el a szlovákiai határoknál azoknak, akik állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkeznek. Már nyolcadik napja csökken a halálozások száma Magyarországon, egy nap alatt öten haltak meg a koronavírusban.

Nézd meg a teljes riportot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?