INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

DIÁKOK ELŐTT BORULTAK FEL A TŰZOLTÓK

Felborult egy tűzoltóautó több száz diák szeme láttára egy mentési bemutatón Vácon. Többen videóra is vették a jelenetet. Volt, aki azt hitte, ez is a bemutató része, míg mások nagyon megijedtek. A tűzoltókocsiban öten ültek, mindannyian kórházba kerültek. A nézők közül szerencsére senki sem sérült meg. A szemtanúk szerint a sofőr túl gyorsan hajtott. De vannak, akik azt mondják, csak egy másik tragédiát került el a sofőr.

Nézd meg a teljes riportot!

ELÍTÉLTÉK A PEDOFIL NAGYAPÁT

Fél éven keresztül rendszeresen megerőszakolta két nevelt unokáját egy tarnabodi férfi. A kislányok akkor 13 és tíz évesek voltak. A férfi azután kezdett a lányokhoz közeledni, hogy meghalt az élettársa. A pótnagypapa ugyanis ezután is a családdal maradt, ahol a két kislány valódi nagyapaként tekintett rá. A mostohapapa a lányokat azzal fenyegette, hogy ha nem teljesítik a szexuális igényeit, akkor megveri vagy megöli őket.

Nézd meg a teljes riportot!

SZEMBE MENT A FORGALOMMAL A SOFŐR

Háromszor szabálytalankodott pár másodperc alatt az az autós, aki Budapesten szembe ment a forgalommal, áthajtott a piros lámpán úgy, hogy közben keresztülment a zebrán. Egy vezetéstechnikai szakértő szerint a sofőr pánikrohamot kaphatott.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGTELTEK A GYERMEKORVOSI RENDELŐK

Orrfolyás, torokfájás, láz. A legtöbb gyereket ilyen panaszokkal vitték orvoshoz a napokban. Kezdődik a szokásos őszi betegséghullám, ráadásul egy hidegfront miatt pár óra alatt 10 fokot csökken a hőmérséklet, ami veszélyes lehet a szívbetegekre vagy az arra érzékenyekre. Ilyenkor gyakoribbak az infarktusok is.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?