INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

LÁNGOLVA ROHANT KI AZ ÉGŐ RAKTÁRBÓL

Három ember megsérült, egy pedig meghalt, amikor egy használaton kívüli raktár kigyulladt a XIII. kerületben. A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat és még vizsgálják az eset körülményeit. A Tényeknek nyilatkozó nő azt mondta, a tűz nem véletlenül keletkezett, szerinte az embert – aki meghalt – szándékosan gyújtották fel féltékenységből.

Nézd meg a teljes riportot!

RENDŐR MENTETTE MEG LEVÁGOTT UJJAIT

Egy rendőr fagyasztotta le egy vasutas ujjdarabjait, amit a mozdony ajtaja vágott le Budaörsön. Professzionális elsősegély-felszerelés is volt a törzsőrmesternél, korábban ugyanis mentősként dolgozott és sokszor volt olyan balesetnél, ahol szükség volt rá. Míg a sebet ellátta, kollégája a mélyhűtőből kaparta a jeget, hogy le tudják fagyasztani az ujjdarabokat. Nem ez volt az első eset, hogy a vonat ajtaja ujjakat szakít le.

Nézd meg a teljes riportot!

BORT AKART VENNI, ÜTÖTTE A NYUGDÍJAST

Megvert és kirabolt egy nyugdíjas asszonyt egy nő Putnokon. A támadó besurrant az idős nő házába, míg ő boltban volt. A ház tulajdonosa azonban hazajött és számonkérte a tolvajt, aki ütötte-verte az idős asszonyt. A kegyetlen rablásról a támadó lánya beszélt a Tényeknek, aki szerint az anyja borra akarta költeni a megszerzett pénzt.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGHALT AZ AMPUTÁLT LÁBÚ GÓLKIRÁLY

Még megélte kislánya egyéves születésnapját, de néhány nappal később meghalt Orsós Krisztián, az a fiatal focista, aki két éve gólkirályi címet szerzett a csapatában. Egy banális baleset miatt kellett orvoshoz mennie, majd kiderült: rosszindulatú daganat van a lábában, életét csak az amputáció mentheti meg. Kislánya miatt ment bele a műtétbe, szerette volna látni, ahogy felnő. A 22 éves focista két napja halt meg.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?