INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

SÚLYOSBODOTT A KIZUHANT FIÚ ÁLLAPOTA

Beállt az agyhalál annál a 17 éves fiúnál, aki vasárnap hajnalban zuhant tíz métert egy második emeleti ház ablakából Budapesten. A fiú apja a Blikknek beszélt a tragédia napjáról. A lap információi szerint Ricsi édesapja nem akarja elhinni, hogy fia önként ugrott ki az ablakon és azt sem érti, hogy a fia miért drogozott. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Nézd meg a teljes riportot!

TŰZOLTÓK SZEDTÉK LE A HÍDRÓL

Daruval szedtek le egy férfit a tűzoltók az Erzsébet hídról, miután az felmászott oda. Több mint két órán keresztül volt fent, mert az erős szél miatt nem tudtak felmenni érte, és nem is kommunikált a hatóságokkal. Ezért még túsztárgyalót is hívtak hozzá. Attól is tartottak a segítségére sietők, hogy beleesik a Dunába, ezért búvárokat is riasztottak. A férfit miután lehozták, pszichiátriára vitték.

Nézd meg a teljes riportot!

TÖBB, MINT EZREN GYÓGYULTAK MEG

Stabilan alacsonyan tartjuk az új fertőződések számát. Ezt mondta Müller Cecília az operatív törzs sajtótájékoztatóján. A kórházban ápoltak száma is csökkent és már több mint ezren gyógyultak meg. Az aktív fertőzöttek 60 százaléka Budapesten és Pest megyében van. Egy nap alatt négy újabb beteg halt meg.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?