INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

BALTÁVAL VÉGEZTE KI ÁLDOZATAIT

Háztűznek akart álcázni egy kettős gyilkosságot egy 18 éves román férfi. Apát és fiát ölte meg, a kivégzett hétgyermekes férfi egyik fia talált rájuk, összeégve – erről ő maga beszélt a Tényeknek. A gyilkos részegen biciklizett, cigarettát kért tőlük, majd segített nekik fát vágni – ekkor derült ki, hogy gazdag családról van szó. Először a 17 éves fiút, majd az 51 éves édesapát végezte ki egy baltával, ezután pedig felgyújtotta a holttesteket – azonban azt tagadja, hogy ő ölt volna.

Nézd meg a teljes riportot!

EPILEPSZIÁS KISLÁNY GYÓGYULT MEG

Meggyógyult az a hétéves kislány, akit nemrég súlyos epilepsziás rohamokkal vittek be a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájára. Csak ott derült ki, hogy a kislány tüdején is elváltozások vannak, mert elkapta a koronavírust. Lélegeztetőgépre került, nyolc nap kezelés után most vihették haza a szülei. A kislánnyal együtt összesen már 96-an gyógyultak meg és hagyhatták el az egészségügyi intézményeket.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGTARTANÁK AZ ÉRETTSÉGIT

Csak azoknak lenne kötelező az érettségi, akik felsőoktatási intézménybe jelentkeztek. A többiek a jövő tanévben is levizsgázhatnának az oktatási csoport javaslata szerint. Ráadásul néhány kivétellel csak írásbeli vizsgák lennének, és tíz főnél nem lehetnének többen egy teremben a diákok és a pedagógusok biztonsága érdekében.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?