INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

EGY NAP ALATT KILENC HALOTT

Egy nap alatt kilencen haltak meg a koronavírusban, így már 47 áldozata van a betegségnek Magyarországon és nyolcszáz fölé emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma. A tisztifőorvos szerint veszélyben van mindenki, egyre nagyobb az esély, hogy bárki megfertőződjön. Budapest pedig góccá válhat, ha nem tartják be a korlátozásokat.

Nézd meg a teljes riportot ITT!

SOKAN NEM TARTJÁK BE A KORLÁTOZÁST

Hiába a kijárási korlátozás, rengetegen vannak az utcákon és a parkokban. A jó idő beköszöntével már nehezebb otthon maradni, azonban a rendőrök folyamatosan büntetik azokat, akik megszegik a korlátozások szabályait. A hétvégén Tihanyban például annyian voltak, hogy a polgármester lezáratta a parkolókat, ezzel is próbálja megóvni a város lakóit a koronavírus-fertőzéstől. A Margitszigetet pedig szó szerint ellepték az emberek.

Nézd meg a teljes riportot ITT!

MEGÖLTE ANYJÁT, HÍVTA A RENDŐRÖKET

Több késszúrással ölte meg édesanyját egy 55 éves nő Mogyoródon. A gyilkosságot viszont nem titkolta el, ő maga hívta ki a rendőröket. A szomszédok azt vették észre, hogy az anyagyilkos kiabál, de mire kimentek, már a rendőrök is megjelentek a háznál. A két nő együtt élt, azt viszont nem tudni, hogy miért végzett anyjával a nő, mert nem tudták kihallgatni.

Nézd meg a teljes riportot ITT!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?