INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

HORRORVIHAR TAROLTA LE SZEGEDET

Óriási vihar tarolta le Szegedet. Tövestől csavart ki fákat, autókat tört össze és halálra rémítette az embereket. Többen is vérző fejjel menekültek az ítéletidő elől, miközben kukák repkedtek az utcán. A szegedi egyetem tetejéből kitépett a szél egy hatalmas darabot, egy férfi pedig egy darun rekedt, nem tudott lejönni róla, végig halálfélelme volt. Percek alatt lepték el a letört ágak és a törmelékek a várost. Karcagnál felhőtölcsért videóztak és volt, ahol özönvíz árasztotta el az utakat.

Nézd meg a teljes riportot!

EGY ÜTÉSTŐL HALT MEG EGY FÉRFI BAJÁN

Tragédiába torkollott egy dulakodás egy bajai kávézóban. Két férfi összevitatkozott és az egyik úgy megütötte a másikat, egy 32 éves fiatalembert, hogy hiába próbálták többen újraéleszteni, meghalt. Az elhunyt férfi családja a Tényeknek azt mondta: kétségek gyötrik őket a tragédiával kapcsolatban, tájékoztatást ugyanis még nem kaptak.

Nézd meg a teljes riportot!

HŐS RENDŐRÖK HOZTÁK KI AZ ÉGŐ HÁZBÓL

Rendőrök mentettek ki egy idős nőt, miután belecsapott a villám a házába és kigyulladt Celldömölkön. Az egyedül élő nő nem ébredt fel sem a villámcsapásra, sem a tűzre. A környéken járőröző rendőrök azonban észrevették, hogy lángol a ház, betörték az ajtót és kimenekítették az akkor már ájult nőt.

Nézd meg a teljes riportot!

FÉLTÉKENY VOLT, TÜDŐN SZÚRTA PÁRJÁT

Álmában szúrta le az élettársát egy 45 éves nő Ácson. A TV2 úgy tudja, a nő betegesen féltékeny volt, rengeteget veszekedtek. Szombat éjjel együtt voltak szórakozni, ittak is. Majd mikor hazaértek, a férfi lefeküdt aludni, a nő pedig álmában a tüdejébe döfte a kést.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?