INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

KORONAVÍRUSOS LETT KAPÁS BOGLÁRKA

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pozitív lett a koronavírus-tesztje Kapás Boglárkának. Ezt az olimpiai bronzérmes, világbajnok úszónő a közösségi oldalán jelentette be egy videóban. Azt mondta, két koronavírus-tesztet végeztek el rajta, amiből az első negatív, a második már pozitív lett.

ISMERT OLTÁS A KORONAVÍRUS ELLEN

Enyhítheti a koronavírus tüneteit a TBC elleni védőoltás egy tanulmány szerint. Magyarországon 1954 óta kötelező ezt a vakcinát beadatni. Külföldön, ahol nem tartozik a kötelező oltások közé, már több egészségügyi dolgozónak is beadták, és teszteket is végeznek.

MEGSZÜLTE, MEGÖLTE GYERMEKÉT

Megölte újszülöttjét egy 27 éves nő Tiszakécskén. A kicsinek egy hete adott életet a kétgyermekes anyuka, de a csecsemőnek elzárta a légútjait, majd miután a gyermeke meghalt, holttestét elrejtette az udvarukban. A helyiek szerint nem látszott a nőn, hogy terhes, és azt is csak találgatják, hogy mi vezethetett oda, hogy az édesanya megölte újszülöttjét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?