INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A GYŐRI JEGYZŐ IS KORONAVÍRUSOS

A győri jegyző is koronavírussal fertőzött, erről a város polgármestere számolt be a közösségi oldalán. A polgármester azt mondja, a jegyzőnek magas láza volt és köhögött, azonban már jobban van és otthonában gyógyul. A kontaktok kutatása elkezdődött, a polgármesteren pedig magánúton végezték el a tesztet egy budapesti laboratóriumban.

KARANTÉNBAN A VÁLOGATOTT SPORTOLÓ

Spanyolországban rekedt önkéntes házi karanténban a kézilabda-válogatott Ligetvári Patrik. A sportoló jelenleg ott játszik, azonban már több mint két hete nincsenek edzései, csak otthon mozog. Bár hazajöhetett volna, de úgy látta, szerettei miatt jobb, ha kint marad. Lisszabonban pedig egy turistahajón rekedt két magyar, több mint egy hete nem hagyhatják el a fedélzetet.

OLCSÓBBAK LEHETNEK AZ ELADÓ LAKÁSOK

Az ingatlanpiacot sem kíméli a koronavírus. A világjárvány miatt kialakult gazdasági helyzetben egyes vidéki városokban drasztikusan visszaesett az ingatlanok eladása. Szegeden például 85, 90 százalékos a hanyatlás. Debrecenben ugyan ettől még jobb a helyzet, de már ott is több vevő mondta vissza a vásárlást.

ZSÁKBA REJTETTÉK CSECSEMŐK CSONTJAIT

Egy vagy két csecsemő csontjait találhatták meg Szentendrén zsákba rejtve egy ház udvarán. Úgy tudjuk, munkások találták meg a maradványokat, amiket valószínűleg valaki ott hagyott a ház környékén. A szomszédok szerint buli volt a házban, négy-öt ember gyűlt össze és az egyik ott élő rokona hagyhatta ott a csontokkal teli zsákokat. Megrázó riport következik.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?