INSIDER

Tv2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a Tv2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ZOKOGOTT AZ ANYAGYILKOS TINI

Zokogtak az ítélethirdetés közben a tinigyilkosok. 9 és 14 évet kaptak, amiért egyikük édesanyját brutálisan megölték, összesen 91 késszúrással végeztek vele. Egy harmadik embert is be akartak vonni a gyilkosságba, de végül mégsem tették. Erről is beszélt a bíró a tárgyaláson. Megtörten hozták a bíróságra azt a zagyvarékasi lányt, aki tavaly januárban szerelmével együtt 91 késszúrással brutálisan végzett az édesanyjával saját házukban. A vádirat szerint előre megtervezték a gyilkosságot. Napokig erről beszéltek előtte, és mikor a fiú elindult Zagyvarékásra, akkor telefonon is átbeszélték, hogy megölik a lány anyját.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

RÁLÕTT A DÍLEREKRE A KOCSMÁROS

Lövöldözés volt szerda este a Kazinczy utcában, Budapest egyik legfelkapottabb bulinegyedében. Egy söröző tulajdonosa lőtt rá egy 5 fős bandára, mert már évek óta rontják az üzletét. A férfi nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, a banda droggal veri át a turistákat, ugyanis sütőport és fűszereket adnak el nekik méregdrágán. A tulajdonosnak ebből lett elege, ezért lőtt rájuk.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

 

SZABADNAPOS HÕSÖK

Hatalmas tűzből mentettek ki egy 10 éves kislányt szabadnapos börtönőrök. Győrszemerén egy garázs gyulladt ki, a tűz azonnal átterjedt a házra, a két börtönőr meglátta a lánogokat és vödrökkel oltani kezdte a tüzet. A kislány a szobájában tévézett, az őrök kiabálását hallotta meg, ezután menekült ki a házból.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

POCSÉK IDÕ LESZ HÚSVÉTKOR

Sajnos pocsék idő lesz Húsvétkor! Erős észak-nyugati szélre és esőre lehet számítani a hosszú hétévégén. Hiába lesz 15 fok, a szél miatt hűvösebbnek érezhetjük az időt. A változékony időjárás pedig megviselheti a szervezetet. Keddtől nagy lehűlés jön, sokfelé lehet eső, a hegyekben pedig havazhat is.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

KÖZLEKEDÉSI KÁOSZ A HÚSVÉT MIATT

Hatalmas dugók voltak Budapesten, ugyanis sokan indultak útnak a húsvéti hosszú hétvége miatt. Nagyon sokan vonattal utaznak vidékre, ezért a MÁV minden üzemképes járművét forgalomba állította. Bár több kocsival közlekednek az InterCityk, sokan így sem kaptak jegyet arra a vonatra, amelyikkel utazni akartak. A hosszú hétvégén a vonatok és a BKK-járatok is megváltozott menetrenddel közlekednek.

Nézd meg  teljes videót itt!

MI LESZ A GYEREKEKKEL A SZÜNETBEN?

A tavaszi szünetben is vigyáznak a gyerekekre az iskolákban, óvodákban, még akkor is, ha csak egyetlen szülő kéri ezt. A rászoruló tanulóknak biztosítják az étkezését is. A szabály évek óta létezik, de eddig nagyon kevesen éltek vele. A bölcsődékben nincs tavaszi szünet. Sokan otthon töltik a gyerekeikkel a húsvétot, de a tavaszi táborok is népszerűek ilyenkor.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?