INSIDER

Tv2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a Tv2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KISFIA VÉGIGNÉZTE A HALÁLÁT

Végignézte az édesapja halálát egy 12 éves fiú Csepelen. Az 54 éves férfi és fia horgászni indultak, de megálltak egy horgászboltnál, ahová a férfi be akart menni. Amikor az útra lépett egy motoros hatalmas sebességgel elgázolta. Azonnal meghalt, a motoros pedig egy villanyoszlopnak csapódott. A fiút azonnal pszichológushoz vitték.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

SZÜLETÉSNAPJA ELÕTT HALT MEG

24. születésnapját ment ünnepelni a testvéreivel az a fiatal focista, aki meghalt az árokba csapódott autóban Orosházánál. Nem ő vezetett, hanem az egyik testvére, valamiért lesodródtak az útról, és egy villanyoszlopnak is nekiütköztek. A fiú a kórházban később belehalt a sérüléseibe. Apja sírva beszélt a Tényeknek, azt mondta, a testvérek régen nem látták egymást, azt is mesélte, halott fia rendőr akart lenni.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

HAMISÍTJÁK A KOPASZ KUTYÁKAT

Kínai meztelen kutyaként árulnak az interneten megborotvált kutyakölyköket. A kopaszkutya ugyanis divatos és borzasztóan drága. Egy tenyésztő azt mondta: 100 ezer forint alatt nem lehet kapni fajta tiszta kölyköket, a kutyahamisítók pedig 20 ezer forintért árulják a megborotvált kiskutyákat. Egy állatvédő szerint, ha télen nyírják le egy kiskutya szőrét, a kölyök megfagyhat, ez pedig már állatkínzás.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

ÉLETVESZÉLYES SZÓRAKOZÁS

Életveszélyes játékot találtak ki esztergomi fiatalok, egy félkész hotel betonelemeire másznak fel, a gerendákon egyensúlyoznak, van, aki szerint direkt akrobatikus tornamutatványokkal szórakoznak. A hotel ügyvezetője azt mondta tudnak a problémáról, folyamatosan javítják a kerítést, hogy ne tudjanak bejutni a területre a tinédzserek. Azt is mondta, hogy már a rendőrségnek is szóltak.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

PÚPOSODHATNAK A SÍNEK A KÖRÚTON

Hatalmas dugóban dühöngenek az autósok, a nagykörúti villamospálya felújítása miatt. A Közlekedő tömeg nevű szervezet pedig azt mondja, elavult technikával csinálják a felújítást, az úgynevezett nagypaneles technika hátránya, hogy ha melegben nem locsolják, a sínek felpúposodhatnak. Ahogy néhány éve nyáron gyakran leálltak a villamosok éppen emiatt. A BKV-nál azt mondták, ez a technika a leggyorsabb, és a felújítás csak ideiglenes, jövőre az egész pályát átépítik.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

MÉG MA IS TÖMEG A KISBOLTOKBAN

Sokan még ma is vettek nemcsak kenyeret, de tojást is, és a sör, bor is jól fogyott húsvéthétfőn a kisboltokban. A nagyobb üzletek, bevásárlóközpontok az ünnepek alatt zárva voltak, ez persze a kisboltok forgalmának jót tesz. Volt olyan szombathelyi kis üzlet, ahol hétfőn folyamatosan tölteni kellett a polcokat. Legtöbben még az ünnepek előtt beszerezték a húsvéti menühöz valókat. A vásárlók nagy része hétfőn egy-két apróságot vett, volt akinek kenyér, visrli, újhagyma került a kosarába.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?