INSIDER

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

BARÁTNÕJE ELÕTT KÉSELTÉK HALÁLRA

Halálra késelte egyik ismerősét egy 43 éves férfi Budapesten a Damjanich utcában. Valamin összevesztek és egyikük késsel támadt a házigazdára. A gyilkosságot végignézte az élettársa is, az ő zokogását hallották meg a szomszédok, ezután hívták a rendőröket és a mentőket. Õk azt mondják, gyakran bulizott, ivott a pár, olyan volt a lakás, mint egy átjáróház.

Nézd meg a teljes riportot!

AZ EBÉDJE MIATT HALT MEG

Vízóraaknába zuhant és meghalt egy férfi a Hajdú-Bihar megyei Hencidán. A szomszédok reggel még találkoztak vele, később egyik barátja talált rá az aknában, akkor már nem élt.  Az egyik szomszéd azt mondta, hogy a férfi valószínűleg akkor esett bele az aknába, amikor az ebédjét akarta elkészíteni és krumpliért ment, ugyanis az aknában tárolta.

Nézd meg a teljes riportot!

VOLT MÁR EGYEDÜL A KIZUHANT KISLÁNY

Nem először hagyták teljesen egyedül azt a három éves kislányt, aki tegnap kimászott a tetőablakon, lezuhant és meghalt. A szomszédok szerint ha a szülők éjszakás műszakban dolgoztak, akkor a keresztanyja vigyázott a gyerekre, csakhogy reggel neki is dolgozni kellett menni, ilyenkor negyed, fél órára egyedül marad a kisgyerek. Az apa állítólag üvöltött, amikor megtudta, mi történt, a keresztanya bezárkózott a lakásába.

Nézd meg a teljes riportot!

KIABÁLT A KISFIÚ, HOGY ÉG A HÁZ

Óriási lángokkal égett két épület Berhidán, a hatalmas füstöt, 5 km-rel arrébb is lehetett látni. A tűzről az egyik közelben lakó videót készített, látszik, hogy pillanatok alatt mindent beborított a koromfekete füst. A házban lakó kisfiú vette észre a tüzet, ő kiabált, hogy azonnal hívják a tűzoltókat. Nagy volt a szél, ezért a tűz gyorsan terjedt és nehéz volt oltani, az épületekben minden elégett. Elektromos zárlat okozhatta egyébként.

Nézd meg a teljes riportot!

TERRORIZÁLTA FIÁT, AKI MEGÖLTE

Terrorizálta feleségét és nevelt fiát az a férfi, akit fia szúrt le Novajidrányban. A 20 éves férfi egyszer szúrt, ezután a mostohaapja összeesett és meghalt. A gyilkos maga hívta ki a rendőröket. A Tények úgy tudja, a fiú önvédelemre hivatkozik, mert a gyilkosság napján a férfi nemcsak őt, hanem anyját is megverte hajnalban, amikor részegen hazaért.

Nézd meg a teljes riportot!

ELTÛNT ÁLLATOK, HALÁLOS FENYEGETÉSEK

Halálosan megfenyegették azt a tápiószentmártoni gazdát, akinek több mint száz állatát lopták el, amíg ő a kórházban feküdt. A Tényekben is bemutatták a gazdát, aki még mindig keresi az állatait, és azt mondja, nemrég halálosan megfenyegette őt az a férfi, aki ellopta az állatait. Megkeresték az állítólagos tolvajt, ő azonban azt állította, nem ellopták az állatokat, hanem elpusztultak. Ráadásul szerinte a gazda volt az, aki halálosan megfenyegette őt.

Nézd meg a teljes riportot!

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?