INSIDER

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

APJUK KÁBÍTÓSZERÉBÕL ETTEK

Apjuk kábítószeréből ehettek azok a gyerekek, akiket azonnal kórházba kellett szállítani a Békés megyei Vésztőn a hétvégén. Összesen 4 gyermeket vittek be, közülük az egyik 2 éves, érte mentőhelikopter érkezett.  A 28 éves apát  kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják és őrizetbe vették.  

Nézd meg a videót itt!

PÓLÓJA BUKTATTA LE A TOLVAJT

Pólója miatt bukott le az a tolvaj, aki egy maláj turistacsoportot rabolt ki Budapesten. A 43 éves perui férfi a Hősök terén nézte ki a külföldieket, akiket el is kísért egy közeli étterembe, ahol ellopta egyikük táskáját. Később így jutott el a belvárosi szállodájukba is, ahol szintén lopni akart tőlük. Azonban a csoport felismerte, így még menekülés közben elfogták a szálloda halljában.

Nézd meg a videót itt!

TRAFFIPAX A BOKORBÓL

Lesből traffipaxozott egy rendőr a Borsod Online egyik olvasója szerint, és erről videót is készített. A rendőrautó a fák és bokrok takarásában állt, a sebességmérőt viszont az út mellé állították. A Tényekben korábban már több hasonló esetet is bemutattak, volt, ami után fegyelmi eljárás is indult. A mostani esetre azt írta a rendőrség, minden előírásnak megfelelt a sebességmérés.

Nézd meg a videót itt!

JÉGESÕVEL PUSZTÍTANAK A VIHAROK

Jégesők és viharok csaphatnak le ránk, és erős széllökésekre is számítani lehet holnaptól. Salgótarjánban már vasárnap is hatalmas jégeső volt, a vihar több faágat is letarolt, a tűzoltóknak motoros láncfűrésszel kellett eltávolítaniuk a veszélyes részeket. A fülledt időjárás megviselheti a szervezetet, ilyenkor megnő az infarktusok száma is.

Nézd meg a videót itt!

HALOTTÁ NYILVÁNÍTOTTÁK, PEDIG ÉLT

Feltehetően egy adminisztrációs hiba miatt nyilvánítottak halottá egy tamási asszonyt. A megdöbbentő eset úgy derült ki, hogy a nő a közeli pénzintézetbe ment, hogy felvegye a rokkantnyugdíját. Ott azonban közölték vele, hogy nem adhatják oda, mert a nyugdíjfolyosító letiltotta, ugyanis meghalt. A nő most ügyvédhez fordult, kártérítést szeretne.

Nézd meg a videót itt!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?