INSIDER

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ABLAKON ÁT MENTETTÉK AZ ÓVODÁSOKAT 

Víz alá került és megbénult tegnap a főváros: utcákat, pincéket, alagsorokat árasztott el az özönvízszerű eső, több helyen nemcsak bokáig, de térdig állt a víz, az egyik budapesti kórházban több osztályon is le kellett állítani a rendelést, a betegeket pedig másik kórterembe vitték át a beázás miatt. Péteriben az óvodából az ablakon keresztül mentették a gyerekeket. Rengetegen készítettek felvételeket a katasztrófahelyzetről, mindenütt hatalmas károk keletkeztek.

Nézd meg a teljes riportot!

NEM KÉRT BOCSÁNATOT A BALESET MIATT

Megrázó exkluzív interjút adtak a Tényeknek annak a három éves kislánynak a szülei, aki kizuhant lakásuk tetőablakából, és meghalt Kistarcsán. Mivel a szülők mindketten éjszakai műszakban dolgoztak, az alvó gyermekre a keresztanya vigyázott, aki viszont még azelőtt elment a lakásból, hogy a család hazaért volna. Pannát az édesapa találta meg a ház előtt.  Azt mondják, ezt a tragédiát soha az életükben nem fogják tudni feldolgozni.

Nézd meg a teljes riportot!

GYILKOSNAK NEVEZTE A BÍRÓT A GYILKOS

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kapott az a libanoni férfi, aki brutálisan megölte ismerőse feleségét és gyerekét Budapesten. A gyilkosság 1996-ban történt, de a férfit csak 18 évvel később fogták el. Az arab férfi korábban cipőjével dobta meg a bírót, mert szerinte igazságtalan ítéletet hozott. A mai tárgyaláson nyugodt volt, bár a korábbi bírót gyilkosnak nevezte, a szerinte rossz ítélet miatt.

 Nézd meg a teljes riportot!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?