INSIDER

Tv2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

UNOKÁJA GYILKOLTA MEG, KUKÁBA RAKTA

Két évig rejtegette nagyapja holttestét az a 25 éves fiú, aki először végzett vele, majd hamis papírokkal eladta a lakását, és hónapokig felvette a férfi nyugdíját is. Végül az áldozat fia kezdte el keresni az eltűntet, ezt jelentette a rendőröknek is, akik rájöttek, hogy a nagypapát a saját unokája gyilkolta meg.

A halott férfit alig kereste a családja, mert korábban összeveszett a családjával - tudta meg a TV2 Tények.

 

ÖSSZETÖRT, MIUTÁN LELÕTTE KISLÁNYÁT

Elsírta magát a rendőrségen az a férfi, aki véletlenül fejbe lőtte 9 éves kislányát Miskolcon, a Lyukóvölgyben. A férfi a kihallgatás közben tudta meg, hogy a lánya nem élte túl a lövést. Ügyvédje szerint az édesapa teljesen összetört. Az elsős kislány osztálytársait sokkolta a hír, most pszichológus kezeli őket.

 

800 EMBERT VERT ÁT BRÓKER MARCSI

Több mint 10 milliárd forintot csalt ki ügyfeleitől a Bróker Marcsiként elhíresült karcagi üzletasszony. Miután cége körül kirobbant a botrány, a nő külföldre menekült, és csak tavaly decemberben hozták haza a karib-tengeri Belize-ből. Többek között 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalással vádolják. Az ügyészség most emelt vádat az ügyében.

 

HOLTTESTTEL EGYÜTT VETT LAKÁST

Holttestet talált egy árverésen megvásárolt lakásban a vevő Szolnokon. Végrehajtáson szerezte meg az ingatlant, előtte nem tudta azt megnézni. Egy ötven év körüli férfi élt ott, akit a szomszédok nem nagyon ismertek, mert zárkózott volt, a lakásból is alig ment ki. Nekik ezért nem tűnhetett fel, hogy a férfi meghalt.

 

LESZAKADT A FÜLE A BALESETBEN

Fémekkel kellett összeerősíteni a lábát, összerakni az orrát és visszavarrni a leszakadt fülét, annak a férfinak, aki május végén ütközött frontálisan az M2-es autóúton Sződligetnél. A balesetet csodával határon módon mindenki túlélte. A férfi még mindig kórházban van, ott nyilatkozott a Tényeknek: azt mondja, egy teherautó lökte őket a szemközti sávba.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?