INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

TOVÁBBRA SINCS BETEG MAGYARORSZÁGON

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Továbbra sincs Magyarországon koronavírusos beteg. Külföldön viszont van két magyar is, őket Bécsben és Japánban kezelik. Ennek ellenére egyre nagyobb a felkészültség. Egerben az uszodát is karantén alá vonták, a soproni női kosárlabda csapat pedig elővigyázatosságból nem utazik el meccsére Szlovéniába.

 

EGYRE JOBBAN TERJED A VÍRUS

Karantén alá helyeztek egy iskolát Bécsben a koronavírus miatt, mert az egyik tanárnál megfázásos tünetek jelentkeztek. A pedagógus előzőleg Olaszországban járt, így elkaphatta a vírust, amely közben már Brazíliában és Görögországban is megjelent. A kaliforniai San Francisco-ban vészhelyzetet hirdettek a fertőzésveszély miatt. Franciaországban is követelt már áldozatot a vírus, Olaszországban pedig 12-re emelkedett a halálos áldozatok száma.

KÉT CSALÁDI HÁZ IS TELJESEN LEÉGETT

Súlyosan megégett egy idős férfi Felsőzsolcán, miután kigyulladt a házuk. A csodával határos, hogy túlélte. A lángokat a férfi menye vette észre, egy lámpa gyulladhatott ki. Ezzel szinte egyidőben Csornán is teljesen leégett egy családi ház, csak a szerencsén múlt, hogy ott nem sérült meg senki.

 

És ezeket olvastad már?