INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

RENDSZERESEN VERTE PÁRJÁT, A NŐ BELEHALT

Úgy megverte – ráadásul többször is – élettársát egy férfi Nagykerekin, hogy az végül belehalt a sérüléseibe. A brutális férfi maga hívta ki a mentőket és azt mondta, hogy a szerelmét holtan találta. Később azonban kiderült, hogy a nő halálát az okozta, hogy a férfi többször is megverte. A rendőrök elfogták a kegyetlen férfit, sőt a bíróság már a letartóztatását is elrendelte.

Nézd meg a teljes riportot!

AZ INTERNETEN LÁTTA MEG, HOGY Ő ÖLT

A legnagyobb közösségi oldalon látta meg a gyilkos, hogy elvérzett az a férfi, akit előző este combon szúrt Csepelen egy szórakozóhely előtt. Így adta fel magát az a 24 éves erdélyi férfi, akit ma tartóztatott le a bíróság. A támadó jogos védelemre hivatkozik, állítása szerint az áldozat lefejelte és kétszer megrúgta. Ő pedig azért vette elő a zsebében lévő bicskát, hogy elijessze a férfit.

Nézd meg a teljes riportot!

BÁBUVAL IJESZTGETIK AZ AUTÓSOKAT

Satufékeznie kellett egy autósnak az út közepére kitett bábu miatt Nyíregyházán. A bábu egy széken ült, karjait pedig az út menti táblához és oszlophoz kötözték egy damillal, hogy úgy nézzen ki, mintha ki lenne tárva a karja. A sofőr azt mondta a Tényeknek, nagyon megijedt, azt hitte, egy ember ül ott. Csak azért nem ment bele, mert harminccal közlekedett.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?