INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

HAJSZÁLON MÚLT A KISFIÚ ÉLETE

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megszökött egy hároméves kisfiú otthonról Budapesten. A kis Danika pizsamában és zokniban indult útnak, teljesen egyedül. A gyerek a HÉV síneken is átment, majd a főútra szaladt, ahol majdnem elgázolták. De szerencsére még időben lefékeztek megmentői.

NEM EMLÉKSZIK RÁ, HOGY MEGVERTE

Nem emlékszik, hogy bántotta volna Bernadettet. Legalábbis ezt mondja a volt katona, aki a nő szerint tavaly novemberben majdnem halálra verte. A róla készült képek az egész országot sokkolták. István azt mondja, a fele sem igaz annak, amit a nő elmondott, Bernadett viszont továbbra is kiáll az igazáért. Mindketten ötmillió forintot kérnek a másiktól, egyikük kártérítésként, a másikuk a személyiségi jogok megsértése miatt.

NEM EMLÉKSZIK A BALESETRE

Egy nagy reccsenés történt, mindenki sikoltozott – ezekkel a szavakkal emlékezett vissza a várpalotai hintabalesetre egy fiatal. A kalapácshintának menet közben eltört az egyik tartóeleme, emiatt ketten kizuhantak az ülésekből. Közöttük Krisztofer, aki hosszú hónapokig az életéért küzdött, miután 15 métert zuhant. A balesetért felelősségre vont két férfi ma állt először bíróság elé.

 

És ezeket olvastad már?