INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KÉT HALOTT, HÉT SÉRÜLT A BALESETBEN

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ketten meghaltak és heten megsérültek ma délben az M1-es autópályán történt tragikus balesetben. Egy kamion és egy kisbusz karambolozott. A kisbusz csapódott hátulról a nyerges vontatónak. Az egyik sérült állapota életveszélyes. A pályán hatalmas dugó alakult ki, Tatabányáig állt a sor, a baleset a Győr felé vezető oldalon történt.

NÉZD MEG A TELJES VIDEÓT!

MEGHALT WICHMANN TAMÁS

Hosszan tartó súlyos betegség után, egy héttel 72. születésnapja után, szerda este elhunyt Wichmann Tamás. A kenus legenda pályafutása alatt kilenc világ- és három Európa-bajnok címet szerzett. Kétszeres olimpiai ezüstérmes. Remek sportember, példakép volt, betegségét méltón viselte az utolsó percig.

NÉZD MEG A TELJES VIDEÓT!

BRUTÁLISAN MEGDRÁGULT A SERTÉSHÚS

Ezer forinttal is többe kerülhet egy hétvégi bevásárlás, mint tavaly ilyenkor. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint ugyanis átlagosan 4,7 százalékkal drágultak a dohánytermékek, a szeszesitalok, az üzemanyag és az alapvető élelmiszerek. A legnagyobb mértékben a sertéshús ára drágult. Egy kiló combért vagy karajért 27 százalékkal kell többet fizetni, mint tavaly ilyenkor.

NÉZD MEG A TELJES VIDEÓT!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?