INSIDER

TV2 Tények - Ezek voltak a legfontosabb hírek szerdán

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

ÁRTATLANNAK VALLOTTA MAGÁT GYÕRKÖS

Ártatlannak vallotta magát a bőnyi lövöldöző. A 77 éves férfi tavaly októberben lőtt fejbe egy 46 éves nyomozót, aki házkutatásra érkezett hozzá. A tragédia az egész országot megrázta. Győrkös Istvánt, a hungarista Magyar Nemzeti Arcvonal alapítóját emberöléssel és lőfegyverrel visszaéléssel vádolják. A tárgyaláson vállalta arcát, de nem tett vallomást.

https://tenyek.hu/belfold/260540_artatlannak-vallotta-magat-gyorkos.html

LEGYEK ÉLTEK AZ ANYA SZÁJÁBAN

Embertelen körülmények között, a saját ürülékében halt meg egy idős asszony Miskolcon. A beteg asszonyt a fiának kellett volna gondozni, de az leggyakrabban részeg volt. Általában elitta az anyja nyugdíját, és a halála előtt napokra magára is hagyta a magatehetetlen asszonyt. Mikor hazament, akkor az anyja már halott volt, olyan kegyetlen állapotok között, hogy legyek éltek az asszony szájában.

https://tenyek.hu/belfold/260541_legyek-eltek-az-anya-szajaban.html

SZÉTRONCSOLTA A BUSZ A NÕ LÁBÁT

Az utolsó pillanatban szeretett volna egy nő felszállni az egyik budapesti buszra, azonban az ajtó rácsukódott a kezére, a jármű pedig elindult- állítja egy szemtanú. A hatalmas busz ezek után maga alá gyűrte a nőt, akinek mindkét lábán átment a hátsó kerék, ezzel szétroncsolva a nő lábát.

https://tenyek.hu/belfold/260542_szetroncsolta-a-busz-a-no-labat.html

DÜHKITÖRÉSEI MIATT KEZELTÉK KERÉNYIT

Szakember segítségét kérte Kerényi Miklós Gábor, hogy kezelni tudja a dühkitöréseit. Az Operettszínház volt művészeti vezetője továbbra is nehezen viseli mellőzöttségét a színháznál, és közösségi oldalán arra is kifakadt, hogy az általa rendezett legendás darabot, a Rómeó és Júliát leveszik a műsorról.

https://tenyek.hu/belfold/260543_duhkitoresei-miatt-kezeltek-kerenyit.html

DRÁGUL A SÜTEMÉNY A VANÍLIA MIATT

Óriásit fog drágulni a vanília, mert egy márciusi vihar tönkretette Madagaszkáron, a világ legnagyobb vaníliatermelő helyén, a termés nagy részét. A drágulást már itthon is érzik, sok helyen a duplájára emelkedtek az árak, és a cukrászdák küzdenek az áremeléssel. Nem kizárt, hogy hamarosan 7-800 forintot kérnek egy szelet vaníliás süteményért.

https://tenyek.hu/belfold/260544_dragul-a-sutemeny-a-vanilia-miatt.html

MAGYAR SZEMTANÚ TORONTÓBÓL: FÉLÜNK

Magyar szemtanú is látta, ahogy egyetlen lövés nélkül leszereli egy kanadai rendőr a torontói ámokfutót. Pont a társaság mellett állt, akik felvették a megdöbbentő eseményeket. A nő exkluzív interjút adott a Tényeknek arról, hogy mit éltek át a támadáskor. Azt mondta, a gyerekeket nem engedik iskolába, annyira félnek most a környéken.

https://tenyek.hu/kulfold/260545_magyar-szemtanu-torontobol-felunk.html

címkék:
És ezeket olvastad már?