INSIDER

TV2 Tények - Ezek voltak a legfontosabb hírek kedden

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

BOKSZOLÓ TARTJA RETTEGÉSBEN A VÁROST

Drogos bokszolótól rettegnek az emberek Törökszentmiklóson. A 22 éves férfi utolsó támadását egy trafik ipari kamerája rögzítette. A felvételeken látszik, hogy minden ok nélkül előbb kiütött egy vásárlót, aki elájult, aztán egy másik férfit is ütni-verni kezd. Összesen három támadással gyanúsítják a bokszolót, aki azóta is szabadlábon van.

 

LÁNGOLTAK A KAMIONOK A BALESET UTÁN

Felrobbant egy kamion gázolajtartálya, miután összeütközött egy másik kamionnal Veszprémvarsány közelében. A sofőr lesodródott az útról, ijedtében visszarántotta a kormányt és belerohant a szemből érkező teherautóba, amelyre aztán a tűz is átterjedt. A vétlen kamion műtrágyát szállított, ezért a katasztrófavédelem mobil laborral mérte, hogy került-e mérgező anyag a levegőbe.

 

KISLÁNYT AKART VENNI A PEDOFIL

„Mit gondolsz, tudnál kislányt jó pénzért?” – ezt írta egy pedofil férfi e-mailben egy lőrinci családnak. Az anya sokkot kapott, amikor megnyitotta az elektronikus levelet. A küldő azt írta, hogy ő pedofil és 10 év alatti kislányokat keres pénzért szexre. Egy fotót is mellékelt, amin egy kislány látható meztelenül, mellé pedig azt írta, ő volt a legutóbbi partnere.

 

KEZÉBEN ROBBANT AZ AJÁNDÉK PETÁRDA

Felrobbant egy petárda egy 21 éves fotós kezében Tolnán. A férfi füstbombákat rendelt, de a cég – úgymond ajándékként -–egy petárdát is tett a csomagba. Erre azonban semmi nem figyelmeztette a megrendelőt, aki azt hitte, az is füstbomba, és meggyújtotta. A petárda majdnem leszakította az ujjait, a szlovákiai cég azonban nem vállalja a felelősséget.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?