INSIDER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a Tv2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

LÓVAL IS SZEXELT A DISZNÓ UTÁN

Most lóval szexelt az az idős férfi, aki korábban - egy fotó tanúsága szerint - disznóval is fajtalankodott. A mostani esetről videó is készült. A férfi szomszédjai már nem is merik kiengedni az udvarra a gyerekeiket, nehogy olyasmit lássanak, amit nem kellene. Senki sem érti, hogy a férfi hogyan tarthat még egyáltalán állatokat. Figyelem, felkavaró képsorok következnek!

Nézd meg a videót itt!

LETEPERTE AZ ELADÓT A TRAFIKRABLÓ

Földre szorította a trafik eladóját, majd a kasszából kivette a pénzt egy 23 éves férfi Dunaújvárosban. A rablásról a rendőrség videót tett közzé, ezen jól látszik, ahogy a férfi lökdösi a nőt. A trafikból sikerült elmenekülnie, de két nappal később a saját lakásában fogták el.

Nézd meg a videót itt!

ELFOGTÁK AZ AJTÓÉGETÕS BETÖRÕKET

Országos összefogással, szervezett akcióban sikerült elfogniuk a rendőröknek az úgynevezett ajtólapégetős betörőket. A háromfős banda az ország több pontján jutott be lakásokba, házakba úgy, hogy megolvasztották a műanyag ajtót, majd a lyukon keresztül benyúltak a zárhoz és ha benne volt a kulcs, egyszerűen elfordították, majd besétáltak. A banda egyik tagját több ügy miatt is körözték.

Nézd meg a videót itt!

MAGYARKÉNT ÁRULJÁK A GÖRÖG EPRET

3000 forint. Ennyit kérnek az egyik budapesti piacon egy kiló fóliás magyar eperért. Érdemes odafigyelni, hogy mit veszünk, hiszen gyakran magyarként árulják a behozott görög epret. A magyar termékeket a vásárlók ugyanis szívesebben veszik, mint a külföldit. Ám némi odafigyeléssel meg lehet különböztetni az import árut a hazai terméktől.

Nézd meg a videót itt!

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?