INSIDER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ÖLTEK, MERT FÉLTEK A VILÁGVÉGÉTÕL

Azt hitték itt a világvége, ezért ölhette meg 7 éves gyermekét egy hajdúszoboszlói házaspár. Egy ismerősük szerint a gyilkos szülők egy szekta tagjai voltak. A fiút reggel még elkísérték az iskolai évnyitóra, majd később egy erdőben megfojtották. A család ismerőse szerint az édesapa pár nappal korábban azt kiabálta az utcán, hogy itt a világvége. A szülők magukkal is végeztek.

Nézd meg a videót itt!

MEGHALT A BUSSZAL KARAMBOLOZÓ TAXIS

Éppen ma lett volna 51 éves az a taxisofőr, aki autójával egy busznak csapódott hétfő este Rádon, Pest megyében. A taxi eleje szinte megsemmisült, a sofőr pedig olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. Egyelőre nem tudni, hogy az autó miért tért át a szemközti sávba, de a helyiek szerint a baleset előtt a taxisofőr egész éjjel dolgozott.

Nézd meg a videót itt!

FERTÕZÖTT LEHET A CSIRKEMELL

Fertőzött csirke került forgalomba!  Baktériumszennyezés, úgynevezett liszteriózis veszélye miatt hívott vissza csirkemellfilét az egyik áruházlánc. Plakátokon figyelmeztetnek a veszélyes húsokra, ami a gyanú szerint komoly megbetegedést is okozhat. A terméket elővigyázatosságból vetette le a polcokról a NÉBIH, az árát visszafizetik a vásárlóknak.

Nézd meg a videót itt!

ÉLETVESZÉLYES ÚJÉVI FOGYÓKÚRÁK

Vércukorszint-problémákhoz, ájuláshoz, sőt kiszáradáshoz is vezethet a túlzásba vitt, extrém és hirtelen fogyókúra. Sokan fogadják meg újévkor, hogy életmódot váltanak, többet fognak edzeni és leadják a felszedett túlsúlyt, de ha valaki ezt nem megfelelően csinálja, annak mindez akár az életébe is kerülhet. Egy belgyógyász azt mondta a Tényeknek, hogy a mértékletesség a legfontosabb, és ha valaki még sosem sportolt, mindenképp kérje szakember segítségét.

Nézd meg a  videót itt!

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?