INSIDER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

FOGADÓNAK ÁLCÁZTÁK A KUPLERÁJT

Tíz éve működött bordélyház Sükösdön, Bács Kiskun megyében. A helybéliek között nyílt titok volt, mit üzemeltetnek a bérlők egy fogadónak épített házban, de nem foglalkoztak vele. Azt mondták, azért, mert nem voltak hangosak. A kommandósok kedd éjszaka számolták fel a kuplerájt.

Nézd meg a teljes videót itt!

JOGOSÍTVÁNY NÉLKÜL VEZET A GÁZOLÓ

Jogosítvány nélkül vezetett, amikor egy másik autóba csapódott  a kecskeméti maffiaper egykori vádlottja. Ketten haltak meg a Dózsa György úti balesetben. A sofőr, M. Richárd azonban csak szabálysértést követett el azzal, hogy jogosítvány nélkül a volán mögé ült. A halálos baleset óta is vezet, másfél hete ismét előállította őt a rendőrség, pénzbírságot kapott.

Nézd meg a teljes videót itt!

SZEX UTÁN DÖFTE A KÉST KEDVESÉBE

Szeretkezett, majd elővett egy húsz centis kést, és többször beledöfte a férfiba. A nő, aki másfél éve megkéselte barátját Lajosmizsén, azzal védekezett, hogy skizofrén, nem volt beszámítható tette idején. A tárgyaláson viszont tudatosan kért bocsánatot, amit volt kedvese rezzenéstelen arccal hallgatott végig.

Nézd meg a teljes videót itt!

PÓRUL JÁRHATNAK MARCSIKA KÁROSULTJAI

Elévült Bróker Marcsika több tucat károsultjának ügye!  Hiába perelnek, mert a szerződéseiket nyolc éve, vagy még régebben kötötték. Erről kaptak levelet az ügyészségtől, és ez azt jelenti, hogy talán egyikük sem fogja visszakapni a csalóra bízott pénzét. Az egyik károsult viszont azt mondja, ő még két éve is adott pénzt Bróker Marcsinak, ezért felháborítónak tartja, hogy elutasították a keresetét. 

Nézd meg a teljes videót itt!

MILLIÓS MÛTÉT AZ UTOLSÓ ESÉLYÜK

Utolsó esély!  Már a karácsonyt sem élheti meg az orvosok szerint az a 17 hónapos kislány, aki fél éve egy ritka daganatos betegséggel küzd. A kis Zitának egyetlen lehetősége van csak a túlélésre, egy nagyon drága gyógyszer és egy bécsi kezelés, erre azonban nincs pénze a családnak. Még 5 millió forintra van szükségük, hogy megmenthessék kislányuk életét.

Nézd meg a teljes videót itt!

SZÜLÉS UTÁN 24 ÓRÁVAL HAZAMEHETNÉNEK

Akár már egy nap után hazaengedhetik majd a szülészetről az anyukákat és a babákat az eddigi 3-4 nap helyett. A kormány rendeletmódosítás tervezete szerint ez csak problémamentes szülés után lehetséges, illetve akkor, ha az anyuka kifejezetten kéri, hogy hazamehessen. Egy nőgyógyász szerint a babák ellátását otthon is meg lehet oldani.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?