INSIDER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

VÁLÓPER MIATT GYÚJTOTTA FEL A HÁZAT

Nem tudta elviselni, hogy elhagyta a felesége, ezért bosszúból magára gyújtotta a kocsiját és a házát Nagykállón egy elkeseredett, kétgyermekes apuka. Úgy tudjuk, gázolajat locsolt szét és meggyújtotta. Csodával határos módon menekült meg: a szomszédjainak köszönheti az életét. A volt feleségét a munkahelyén értesítették arról, hogy éppen ég a házuk.

Nézd meg a teljes videót itt!

KALASNYIKOVVAL LÕTT AZ ÜGYÉSZRE

Fegyverszakértő meghallgatásával folytatódott a kalasnyikovos lövöldöző bírósági pere. Még tavaly a kiskunhalasi vezető ügyészt akarta lelőni a férfi, akit a bíróság biztonsági őrei fegyvereztek le. Egyiküket túszul is ejtette. A vád szerint azért akarta lelőni az ügyészt, mert számára kedvezőtlen vádiratot készített.

Nézd meg a teljes videót itt!

KICSELEZTE AZ ÕRT A RAB, MEGSZÖKÖTT

Ezekben a pillatokban is keresik azt a 33 éves férfit, aki filmbe illő módon szökött meg a győri bíróság udvaráról. Éppen tárgyalásra vitték, amikor egyszer csak kibújtatta a csuklóját a bilincsből és kereket oldott. Később át is öltözött, azóta valahol közöttünk bujkál. A különös szökés miatt pedig belső vizsgálatot indítottak. Magyarországon az elmúlt öt évben 12 fogvatartott szökött meg.

Nézd meg a teljes videót itt!

ELÕZÉS KÖZBEN GÁZOLTÁK HALÁLRA

Autós gázolt halálra egy kerékpárost Romhányon, Nógrád megyében. A 47 éves férfi edzeni indult, versenyszerűen túrabiciklizett. Egy terepjárós nem vette észre, és előzés közben magával sodorta. Az ott élők megrendültek, azt mondták, nem ez az egyetlen tragédia a családban.  Szerintük amiatt történt a szörnyű baleset, mert felújították az utat és azóta mindenki száguldozik rajta.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?