INSIDER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KATASZTROFÁLIS ÁLLAPOTOK A HÓ MIATT

Szinte katasztrófa-közeli állapotokat okozott az áprilisi havazás, havas eső és szokatlan hideg az egész országban. Bár lehetett rá számítani, a hó mégis fennakadásokat okozott: a leszakadt felsővezetékek és a sínekre dőlt fatörzsek miatt több utat lezártak. Volt, ahol órákat ültek az autósok a dugóban. Nem járt sok busz és vonat sem, a csúszós utakon pedig rengeteg baleset történt.

Nézd meg a teljes videót itt!

TÖBB EZER CSALÁD MARADT ÁRAM NÉLKÜL

Több ezer család maradt áram nélkül az ítéletidő miatt. A viharos erejű szél fákat döntött ki és vezetékeket szaggatott le. Zalaegerszegen és Bács-Kiskun megyében is megbénította az életet az áramszünet. 30 településen csaknem 25 fogyasztónál volt probléma, de még a tompai és az ásotthalmi határátkelő is leállt, mert nem volt áram.

Nézd meg a teljes videót itt!

TÉRKÕVEL VERTE AGYON AZ ISMERÕSÉT

Véres pólóban ment dohányboltba, miután gyilkolt egy férfi Balatonföldváron. A trafikban aztán elvette az ott dolgozó mobilját, telefonált, vett egy vizet, és elsétált. A brutális gyilkosságban az éjszakai életben ismert, Papának, vagy Papinak becézett férfit ölték meg a háza előtt az utcán.

Nézd meg a teljes videót itt!

1000 RENDÕR KERESI A SOROZATGYILKOST

A felesége szeme láttára lőtte fejbe egy bár tulajdonosát az a 41 éves, magyar származású férfi, aki ellen hajtóvadászatot indított az olasz rendőrség. Korábban már ült börtönben, mert rablásból tartotta fent magát. A rendőrség szerint közvetve több gyilkossághoz is köze volt. A férfi most menekül a hatóságok elől.

Nézd meg a teljes videót itt!

EGÉRRÁGTA ÉTELEKKEL VOLT TELE A BOLT

Több, mint 200 kiló egérrágta ételt, egérürülékkel, és egérméreggel teli polcokat találtak a baranyai kisboltban, amelyet a NÉBIH munkatársai ellenőriztek. Több, mint 100 élelmiszer már évek óta romlott volt, ráadásul az alkalmazottak sem dolgozhattak volna, mert az egészségügyi kiskönyvük két éve lejárt. A tulajdonos kiabált az ellenőrökkel, ezért rendőrt kellett hívni.

Nézd meg a teljes videót itt!

GYORSHAJTÓKRA VADÁSZNAK ORSZÁGSZERTE

Országos razziát tartottak a rendőrök a gyorshajtók ellen. Az úgynevezett Speedmarathon program keretében egész Európában, így Magyarországon is országszerte mértek. Az autósok alapvetően jó dolognak tartják az ilyen ellenőrzéseket, de néha szerintük fölöslegesen traffipaxoznak a rendőrök. Az akció célja az, hogy biztonságosabbá tegyék a közlekedést. A Speedmarathon egy teljes napon át tartott volna, de a rossz idő miatt előbb félbeszakították. Így majd máskor tartják meg a 24 órás ellenőrzést.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?