INSIDER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­­ván­­­­csi vagy a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb tör­­­­té­­­­né­­­­se­ire? Össze­­­­szed­­­­tük egyet­­­­len cikk­­­­ben, mi tör­­­­tént itt­­­­hon és a vi­­­­lág­­­­ban, a TV2 Té­­­­nyek se­­­­gít­­­­sé­­­­gé­­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

BICIKLIVERSENYEN GÁZOLTÁK HALÁLRA

Halálra gázoltak egy biciklist Fertődön egy biciklisversenyen. Konvojban mentek a főúton, amikor többen is összeakadtak, és egyikőjük átsodródott a szembesávba, és összeütközött az autóssal. Ugyanis, csak az egyik sávot zárták le. Volt rajta ugyan bukósisak, de eltört. Többen is megálltak segíteni, de már nem lehetett megmenteni az életét. A helyiek szerint a versenyek nem elég biztonságosak.

Nézd meg a teljes riportot!

SARLÓVAL RÁTÁMADT ÉS FEJBE LÕTTE

Sarlóval összevagdosta, majd a fején és a szívén is meglőtte az unokaöccsét egy férfi Tokajban. Azért akarta megölni, mert a fiatal rokon elszerette a barátnőjét. Több lőtt sebbel, összevagdosva, súlyos sebesülten is sikerült elmenekülnie, egy autós hívta ki hozzá a mentőket. Most ítélték el a támadót és 12 év fegyházat kapott.

Nézd meg a teljes riportot!

FELBORULT A KÉZISEK BUSZA

Árokba hajtott a tiszalöki női kézilabdacsapatot szállító busz. Valószínűleg durrdefektet kaptak, de a sofőr úgy manőverezett az irányíthatatlan busszal, hogy végül senki nem sérült meg a balesetben. Az egyik játékos nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondta, hasonlót még nem éltek át, és úgy érzi, hogy újjászületett a baleset után.

Nézd meg a teljes riportot!

MÉREGDRÁGA KISKUTYÁKAT LOPHATOTT

Ellopta az állatorvos a pomerániai törpespicc kiskutyáit, ezt állítja egy szekszárdi tenyésztő, fel is jelentette a doktort. Még márciusban vitte be a rendelőbe vajúdó szukáját, az orvos azt mondta, nyugodtan hagyja ott nála, mert meg kell császározni, majd másnap telefonon azt mondta, hogy a kölykök elpusztultak. A tenyésztő szerint az orvos megtartotta a kicsiket. Egy ilyen kiskutya 200 ezer forintot ér. A Tények kereste az állatorvost is, szerinte mindez hazugság, és ő is feljelentést tett.

Nézd meg a teljes riportot!

ÖSSZEOMLOTT TORGYÁN ÖZVEGYE

Képtelen feldolgozni férje halálát Torgyán József özvegye. Cseh Mária teljesen összeroppant, a barátaival is egyre ritkábban beszél. Legjobb barátnője, Medveczky Ilona a Tényeknek azt mondta, az özvegy színésznő most mindent úgy alakít át a ház környékén, ahogy a férje szerette volna. Torgyán József és Cseh Mária majdnem hatvan évig voltak házasok.

Nézd meg a teljes riportot!

MÛTÉT MIATT LETT ROKKANT, FIZETHET

Többször elrontották a hasműtétjét, életveszélyben is volt, ezt mondja egy sárisápi nő. A sorozatos operációk miatt rokkant lett. Beperelte a kórházat, első fokon 100 ezer forintot nyert. Később másodfokon azonban veszített, így most 15 napon belül egymillió forint perköltséget kéne kifizetnie. Azonban nincs miből, mert a rokkantnyugdíja nincs ötvenezer forint. Viszont ha nem fizet, végrehajtó megy hozzá.

Nézd meg a teljes riportot!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?