INSIDER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­­ván­­­­csi vagy a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb tör­­­­té­­­­né­­­­se­ire? Össze­­­­szed­­­­tük egyet­­­­len cikk­­­­ben, mi tör­­­­tént itt­­­­hon és a vi­­­­lág­­­­ban, a TV2 Té­­­­nyek se­­­­gít­­­­sé­­­­gé­­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KÖLCSÖNAUTÓVAL SZÁGULDOTT A HALÁLBA

Részegen, jogosítvány nélkül, egy kölcsönautót vezethetett az a 20 éves  férfi, aki vasárnap este hatalmas sebességgel több villanyoszlopnak nekicsapódott Ecseren, és szörnyethalt. A fiú Gyömrőről akart Budapestre menni, de az egyik kanyarban kicsúszott. Nagyon gyorsan mehetett, mert az egyik oszlop kidőlt, emiatt az utcában megszűnt a közvilágítás.

Nézd meg a teljes riportot!

GÁZROBBANÁS: MEGÉGVE JÖTT KI A HÁZBÓL

Súlyosan megégett egy 50 év körüli férfi, amikor gázrobbanás után kigyulladt a lakása egy kecskeméti társasházban. A lakók több robbanást hallottak, aztán hatalmas volt a tűz, az ablakok messzire repültek és a közelben parkoló autók is megrongálódtak, mert darabok szakadtak le a házról. Óriási volt a pánik. A férfi szomszédja a feleségével épphogy túlélte a robbanást. Tűzoltók menekítették ki a füstből a lakókat, hárman sérültek meg.

Nézd meg a teljes riportot!

ISKOLÁSOK BUSZA LÁNGOLT AZ M3-ASON

Kigyulladt és nagy lángokkal égett egy gyerekeket szállító busz az M3-ason autópályán, Mezőkövesd határában. Erdélyi diákokat hozott Magyarországra, jutalomkirándulásra, amikor kigyulladt a motor. A sofőr óriási lélekjelenléttel megakadályozta a tragédiát, lemenekítette a diákokat az út menti árokba, és poroltóval oltani kezdte a tüzet. 53-an utaztak a buszon, a gyerekek persze nagyon megijedtek.

Nézd meg a teljes riportot!

EMBEREKRE TÁMADT EGY ÕRJÖNGÕ MEDVE

Feldühödött medve támadt egy családra és juhaikra a Csíkszereda melletti tanyájukon vasárnap este. Azt mondják, hirtelen, lesből rontott rájuk. Egy fiatalember ujját leharapta, a másiknak pedig a lábát sebesítette meg súlyosan. A fiúk apja csupasz kézzel ugrott rá a medvére, sokáig viaskodtak, amikor a medve váratlanul elfutott. A juhászok azt mondják, eddig is rettegtek a medvéktől, mert kiszámíthatatlan, mikor támadnak.

Nézd meg a teljes riportot!

 MÁR ENNI SEM TUD A FÁJDALOMTÓL

Mindkét lába, öt bordája és az egyik nyakcsigolyája is eltört egy nőnek, néhány hónap alatt kétszer is autóbalesete volt. Ráadásul egy csavar átfúrta az arcát és szétroncsolta az állát. Sokszor megműtötték, de a mai napig borzalmas fájdalmai vannak, mivel a műtétek, amelyek meggyógyítanák, nagyon drágák, nem tudja kifizetni. Az 59 éves nő sokszor már enni sem tud a fájdalomtól.

Nézd meg a teljes riportot!

CSALÁDI DRÁMA: REJTÉLYES GYILKOSSÁG

Apasági teszt után tudta meg egy Tokodaltáron élő nő, hogy valójában nem is azok a vér szerinti szülei, akiket korábban annak hitt.  A nő ezután elkezdte keresni igazi családját. Kiderült, hogy van egy ikertestvére, és azt is megtudta, hogy megölték az apját.

Nézd meg a teljes riportot!

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?