INSIDER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

TIPPMIX MILLIÓÉRT GYILKOLT AZ UNOKA

Egymillió forintot nyert tippmixen az a férfi, akit unokája és annak barátnője gyilkoltak meg Sajószentpéteren. A nagypapának voltaképpen a szerencséje okozta a vesztét, mivel a fiatalok a nyereményét akarták elrabolni tőle. Drog hatása alatt törtek be a házába, fejbe verték, megszurkálták az alvó nagypapát, de a pénzt így sem találták meg.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

ÉGETT A PIZZÉRIA, OLTOTTAK A VENDÉGEK

Menekülniük kellett a vendégeknek abból a pizzériából, ami hétfőn késő délután gyulladt fel. A tetőt pillanatokon belül méteres lángok borították. Egy fiatal vendég a Tényeknek azt mondta: először el sem akarták hinni, hogy ég az étterem. Az oltásban mindenki segített, de a tűz olyan gyorsan terjedt, hogy a kézi poroltók alig használtak valamit.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

NÖVÉNYIRTÁSÉRT HÁROMMILLIÓS BÜNTETÉS

Hárommillió forintos bírságot kapott egy debreceni család, mert a hatóságok szerint védett növényeket irtottak ki. Egész pontosan angyalgyökeret. A föld ugyan a sajátjuk és arról sem tájékoztatta őket senki, hogy a területen védett növények találhatók. Most pereskednek, közben pedig felkérték azt az ügyvédet, aki egy hasonló ügyben már védett egy gazdát.

Nézd meg a teljes videót itt!

 

MEGCSONKÍTVA DOBTÁK KI A KISKECSKÉT

Kibelezve, megcsonkítva, összekötözött lábakkal dobott ki egy kecskegidát valaki Eresztvényben. A tetem egy buszmegálló mellett hevert egy kukás zsákban, két fiatal lány találta meg. Először csak az émelyítő bűzre figyeltek fel és sokáig nem is merték kinyitni a zsákot. Figyelem, felkavaró riport következik!

Nézd meg a teljes videót itt!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?