INSIDER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

FEGYVERREL MENT TANKOLNI, ELKAPTÁK

Tankolás helyett rabolni ment egy férfi egy Győr környéki benzinkútra. Többször a levegőbe lőtt, miután nem tudott pénzt elvinni. Zsákmány nélkül menekült el, az egyik kutas azonban autóval követte, s közben folyamatosan egyeztetett a rendőrökkel. Végül elfogták.

Nézd meg a teljes riportot!

ADÓCSALÓ LEHET A BELIZE-I ÁLDOZAT

Egy milliárdos áfa csalással vádolt kecskeméti férfi és párja lehetnek az áldozatai a három hónappal ezelőtti belize-i autóbalesetnek. A hatóságok először azt hitték, a magyar párt meggyilkolták, csak később derült ki, hogy egy tragikus baleset áldozatai lettek. A férfi védőügyvédje be is jelentette a bíróságon, hogy ügyfele elhunyt.

Nézd meg a teljes riportot!

GÁZ MIATT MENEKÍTETTÉK AZ OVISOKAT

Óvodásokat menekítettek Szabolcsban, mert egy munkagép átvágott egy gázvezetéket az óvoda és az orvosi rendelő közelében. A robbanásveszély miatt több mint 110 embert kellett kitelepíteni. Az óvónőket és az ovisokat az iskolába vitték, sok szülő azonnal a gyerekéért ment, amikor megtudta, mi történt.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGROGYOTT AZ ÍTÉLETHOZATALKOR CSÁBI

Börtönbüntetést kapott a magyar boxolónő, Csábi Bettina! Felfüggesztett börtönre és 9,5 millió forintos vagyonelkobzásra ítélte a bíróság a többszörös ökölvívó és kick-box világbajnokot, bűnszervezetben elkövetett adócsalás miatt. Az ítélet szerint a vádlottak, több ezer tonna gabonát hoztak be Romániából, és hamis papírokkal azt a látszatot keltették, hogy az árut tovább viszik Szlovákiába, de valójában Magyarországon értékesítették. Áfát nem fizettek a bevételeik után.

Nézd meg a teljes riportot!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?