INSIDER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MAGYAR SZEMTANÚK A VÉRENGZÉSRÕL

Nem viseltek maszkot, 20-30 centis késekkel támadtak az emberekre. Ezt mesélte egy magyar férfi, aki a brutális támadás idején a London hídnál egy étteremben volt és közelről látta a támadókat. Azt mondta: a terroristák azt üvöltötték, „vissza fogunk jönni”. Egy magyar nő pedig ott volt egy étteremben, ahová a terroristák be akartak törni, szerinte perceken múlt az életük, azért menekültek meg, mert sikerült bezárni az ajtókat.

Nézd meg a teljes riportot!

RÉSZEGEN VEZETETT, KIREPÜLT, MEGHALT

Meghalt egy huszonéves férfi, amikor utasával együtt kirepült a kocsiból a 86-os főúton. Információink szerint egyikük sem volt bekötve. Úgy tudjuk a sofőr buliból ment hazafelé, részegen és gyorsan vezetett. Egy előzés után az autó lecsúszott az útról, megdobta a padka, többször megpördült  a levegőben és felborult. Az utas túlélte a brutális balesetet, de súlyosan megsérült.

Nézd meg a teljes riportot!

IVOTT A HALÁLOS KARAMBOL ELÕTT

Legalább két doboz sört ivott a férfi, aki aztán halálos balesetet okozott, amelyben ő, az élettársa, és élettársának kisfia is meghalt. A férfi fia ott volt a balesetnél, ő a bicikliúton ment, azt mondja, azt tervezték, ha hazaérnek, bográcsban főznek majd. A vétkes sofőr apja pedig a Tényeknek megerősítette, hogy a fia jogosítvány nélkül vezetett. Azt is mondta, amikor megtudta, hogy meghalt a fia, nem tudott felállni a székéből.

Nézd meg a teljes riportot!

FORRÓSÁG UTÁN HIDEGFRONT

Tele voltak a vízpartok ma a kánikulában, a Balatonnál már nemcsak a strandokon sütkéreztek, sokan fürödtek is, de tömeg volt a Tisza-tónál is, sorok álltak a büféknél lángosért és sült hekkért. Délutánra viszont már megérkezett egy hidegfront, igaz, gyorsan tovább is vonul, és holnap megint meleg lesz.

Nézd meg a teljes riportot!

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?