INSIDER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ELÁJULT VEZETÉS KÖZBEN, SZÖRNYETHALT

Rosszul lett vezetés közben egy 46 éves, gyöngyösi férfi. Eszméletét vesztette és fékezés nélkül hajtott egy kerítésnek, majd egy villanyoszlopnak a Heves megyei Markazon. Többen azonnal a segítségére siettek, de nem tudták megmenteni. Mire odaértek a mentők, a sofőr már halott volt, így az újraélesztést sem kezdték meg.

Nézd meg a teljes riportot!

PÁRJA AUTÓJÁVAL MENEKÜL A GYILKOS

A Tények kameráján keresztül üzent a kiskunhalasi gyilkosság gyanúsítottjának a férfi élettársa. Azt kérte, ne meneküljön tovább, tisztázza magát. A rendőrség szerint a férfi megölte a szomszédját, majd rágyújtotta a házat. Mindezt akkor tehette, amikor a nő kórházban volt, még a kocsiját sem vitte vissza azóta.

Nézd meg a teljes riportot! 

EGY MÉTEREN MÚLT A TÖMEGKATASZTRÓFA

Utasokkal teli, száguldó  Intercityvel ütközött egy kamion, egy méteren múlt, hogy nem halt meg a sofőr. Csengelénél hajtott a 130 kilométer/órás sebességgel érkező vonat elé Csongrád megyében. A sofőr azt mondta, elvakította a nap, ezért nem látta, milyen fényjelzést mutat a vasúti lámpa. Az utasok érezték, hogy fékez a vonat, majd pedig, hogy porral és füsttel telnek meg a vagonok. 

Nézd meg a teljes riportot! 

FEGYVERT AKART SZEREZNI A ROBBANTÓ

Kiderült, miért robbantotta fel a rendőröket a Teréz körúti merénylő!  Fegyvert akart szerezni, ezért hozta működésbe a pokolgépet a két járőr közelében. A robbantó az ügyvédjén keresztül üzent a sajtónak, azt mondta rettegésben élt, ezért kellett neki fegyver. Azt állítja, hogy bizonyos földi erők képesek a gondolataiban olvasni, és fájdalmat okozni neki. Arról is beszámolt, hogy korábban zaklatták és követték. 

Nézd meg a teljes riportot! 

INDUL A VAKÁCIÓ, RENGETEG A VESZÉLY

Ma indult a vakáció: sajnos a legtöbb gyerekbaleset ilyenkor, a nyári hónapokban történik, és a tragédiák száma is ekkor a legmagasabb. A legveszélyeztetettebb a 10-14 éves korosztály. Egy soproni autós azt vette fel, ahogy rollerező gyerekek száguldanak ki az úttestre a kocsik elé. A szünidőben rengeteg a fulladásos baleset is.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?