INSIDER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

EZREK BÚCSÚZTATTÁK NIKI LAUDÁT

Több ezren várakoztak a szakadó eső ellenére is a bécsi Szent István székesegyház előtt, hogy elbúcsúzhassanak a világ egyik legjobb Forma 1-es pilótájától, Niki Laudától. A gyászszertartáson a családon kívül a korábbi csapattársak, és a barátai is jelen voltak. Alan Prost és Arnold Schwarzenegger beszédet is mondott. Több, mint 50 tévétársaság tudósított az eseményről, Magyarországról csak a TV2 volt jelen.

Nézd meg a teljes videót itt!

MINDENÜK ODAVESZETT A TÛZBEN

Mindenük, az egész életük odaveszett a tűzben. Ezt mondta az a négygyermekes családanya, akiknek múlt héten csütörtökön égett le a háza. Azt mondja, férje részegen szerelte a Stihl fűrészt a műhelyben, amikor a benzin meggyulladhatott. A tűz innen terjedt át a házra, ami lakhatatlanná vált. A családanya azt mondta: a gyerekekkel szeretnének új életet kezdeni.

Nézd meg a teljes videót itt!

SZABADULHAT AZ OLASZLISZKAI GYILKOS

Július közepén szabadulhat Szögi Lajos egyik gyilkosa. Így döntött a Szegedi Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája. A férfit a tiszavasvári tanár kegyetlen meggyilkolása miatt 17 év fegyházra ítélték, ebből töltött le 13 évet. Ez idő alatt mintarab volt és tanult. Többek között ezért szabadulhat feltételesen. Szögi Lajos családja nem ért egyet a döntéssel.

Nézd meg a teljes videót itt!

MENTETT ÁLLATOKAT ENGEDTEK SZABADON

Sünöket, madarakat, mókusokat és nagy peléket engedtek vissza ma a természetbe a Bükki Nemzeti Parkban. Mindegyiket megmentették valahonnan vagy valamitől, például betegségekből vagy fogságból, avagy attól, hogy árván elpusztuljanak. A 17 állat mától újra a szabadban élhet tovább.

Nézd meg a teljes videót itt!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?