INSIDER

Nagyari vérfürdő: borzasztóan hiányzik a megölt anya az árván maradt 4 gyermekének, végignézték a mészárlást

Egy 14 éves lányon múlhatott három kisgyermek élete.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap éjjel B. Zoltán vélhetően féltékenység miatt késelte halálra párját, K. Klárát nagyari családi házukban. A szörnyűségeket végignézte a pár közös gyermeke, Boglárka is, aki ahelyett, hogy sokkot kapott volna, segítséget hívott, miközben kimenekítette a három, kisebb testvérét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció! Fotó: police.hu

Végignézte az egészet

„Klári hivatásos nevelőszülő volt, egy néhány éves pici mellett velük lakott két alsó tagozatos gyerek is. A 14 éves lány, Bogi az arcán és a karján is szerzett sérüléseket: elképzelhető, hogy az apja akkor vághatta meg, amikor az anyja védelmére kelt. A vérfürdő közben a szomszédból kért segítséget, a család unokatestvérei laknak ott. Azt hallottuk, hogy betörték az ablakot, így sikerült megakadályozni a még nagyobb vérfürdőt. Klárinak esélye sem volt, számos szúrás után a nyakát is elvágta ez az elvetemült„ – mesélte a Blikknek az egyik utcabeli.

„A kislányukkal beszéltem a történtek óta, szerencsére a megrázkódtatáson kívül nem érte nagyobb baj. Az apja az arcát és a karját vágta meg egy kicsit a késsel. Szörnyű, de Bogi az egészet végignézte. Most fogja fel igazán a történteket, borzasztóan hiányzik neki az anyukája” – tette hozzá a család egyik közeli ismerőse.

Korábban is bántalmazott

Klára és Zoltán csak néhány éve költöztek abba a házba, ahol a gyilkosság történt. Az elmondások szerint korábban előfordult, hogy Zoltán megverte Klárát, akinek hosszú ideig lila foltok éktelenkedtek az arcán. A verésnek az ismerősök szerint féltékenység állt a hátterében.

Magával is végezni akart

Úgy tudni, az ámokfutó a gyilkosság után magával is megpróbált végezni: hason és nyakon szúrta magát, az egyik falubeli szerint még az ereit is felvágta, de végül sikerült megmenteni az életét, kórházba került. A rendőrség emberölés gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?