INSIDER

Tragédia a levegőben: legyőzte a rákot, most a hőlégballonban hunyt el az asszony

Férje a baleset után sokáig kereste a születésnapos asszonyt.
  • Szerző: sk

Tragédiával végződött a születésnapi kaland, mint arról beszámoltunk, az ünnepelt asszony szombat este nem tudott kimenekülni a süllyedés közben kigyulladt hőlégballonból. Egy szemtanú szerint a hölgy sokkos állapotban nem mert a többiek után ugrani, így nem tudott megmenekülni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Leszálláskor olyan erővel csapódott be a hőlégballon kosara, hogy ma is ott van a földön a nyoma. A feleségemmel együtt odasiettünk a tragédia helyszínére, ő a túlélőket locsolta vízzel. Egyikük elmondta, hogy biztatták Hajnit is, ugorjon ki, de ő vélhetően sokkot kapott, mert meg sem mozdult. Az utasok arca, keze megégett, testükre ráolvadt a ruha. A határban bolyongott férje, amikor rátaláltam. Azt mondta, a feleségét keresi. Szerencsére a tűzoltók nem engedték meg, hogy a felismerhetetlenségig összeégett holttestet megnézze.” – mesélte a Blikknek Császár Roland, Kajászó polgármestere.

Fotó: Katasztrófavédelem

Az asszony lakhelyének polgármestere elárulta, a nő korábban súlyos betegséget győzött le.

Hatalmas szívfájdalom ez mindenkinek, egy emberként szorítottak a helyiek neki, aki daganatos beteg volt” – mondta a lapnak a család jó ismerője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?