INSIDER

„Törjétek be az arcát” – szólt a parancs, a páros pedig engedelmeskedett

Friss információk érkeztek az óbudai összevert nő ügyéről.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a beszámolt, egy óbudai társasházban összevertek és kiraboltak egy nőt, akit a gyanú szerint volt szerelme akart megleckéztetni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Fővárosi Főügyészség sajtóközleményében azt írja, a megalapozott gyanú szerint egy 38 éves férfi rábírta két ismerősét egy 27 éves férfit és egy 24 éves nőt, hogy bántalmazzanak és raboljanak ki egy, a férfi által megnevezett nőt.

,,Törjétek be az arcát” – bírta rá társait a bántalmazásra és a rablásra, amiért most a letartóztatását indítványozták.

A páros ezután július 13-án az esti órákban a nő III. kerületi lakására ment, ahol virágküldemény érkezésére hivatkozva bejutott az ingatlanba. A férfi és a nő a sértettre támadt, bántalmazták, megkötözték, majd értékeket szereztek meg a lakásból. Távozás előtt egy fémrúddal még többször megütötték a magatehetetlen sértettet, majd elhagyták a helyszínt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság gyors és szakszerű munkájával a támadókat hetvenkét órán belül, a felbujtót öt napon belül azonosította és elfogta.

Az Ügyészség indítványt tett a támadók letartóztatására, amelyet a nyomozási bíró 2020. július 18-án elrendelt, a felbujtással gyanúsított férfi letartóztatását az ügyészség szintén indítványozta. A nyomozási bíró az indítvány indokaival egyetértve egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását, azért, hogy jelen legyen az eljárásban, és ki lehessen zárni a bizonyítás megzavarásának, valamint a bűnismétlésnek a veszélyét.

A végzés nem végleges, ellene a gyanúsított és védője fellebbeztek.

 

És ezeket olvastad már?