INSIDER

Több száz milliót kapott a magyar néni Amerikában, ez történt vele

Az asszony eltörte a vállát, ügyvédje pedig tetemes összegű kártérítést perelt ki neki.
  • Szerző: Ripost

Magyar viszonylatban hatalmas, 225 millió forintos kártérítést kapott egy Amerikában élő, vállát tört magyar asszony. Ebből itthoni családját fogja támogatni és fontolgatja, hogy haza költözik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

A 70 éves Katalint Rónai Péter, az itthon és külföldön is ismert sztárügyvéd képviselte. Többek között ő segítette korábban ügyvédtársával, Holly Ostrovval a Costa Concordia áldozatainak családjait is, és eljártak a philadelphiai hajóbaleset ügyében is. Amerikát és Magyarországot is otthonának tekinti és most éppen Budapesten tartózkodik.

„Az ügy már öt éve tartott, de végül sikerült lezárnunk. Katalin néni Brooklynban sétált, amikor elhaladt egy idősotthon épülete előtt. A járda tele volt kátyúval, aminek következtében megbotlott és eltörte a vállát. Az útszakaszt a kinti törvények értelmében az intézménynek kellett volna karbantartania. Első hallásra tehát nem tűnik izgalmas sztorinak, de akkor is büszke vagyok az eredményre, hiszen a károsult egy idős, tiszteletet érdemlő hölgy. Kicsit talán túlzásba vitte az őszinteséget, mert amikor megkérdezték tőle, hogy fáj-e valamije, mindig nemmel felelt. Úgy tűnik, mégis jól dolgoztam” – mesélte a jogász, akit az ügyfele arra is felhatalmazott, hogy a Bors olvasóit beavassa, mire költi majd a temérdek pénzt.

„Katalin a Magyarországon élő szeretteit kívánja támogatni. Hitel van a házukon, első körben ettől a tehertől szabadítja meg őket. Annak is örül, hogy a bankszámlájának köszönhetően már nem kell többé dolgoznia, ezért végre teljesülhet régi vágya, és visszatérhet a hazájába” – árulta el az ügyvéd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?