INSIDER

Gábor valósággal sokkot kapott: újabb felkavaró részletek derültek ki a tiszaföldvári tragédiáról

Az utcára rohant segítségért a kamasz fiú, miután megtalálta elhunyt szüleit. Az is kiderült, ki vigyáz most a fiatalra a tragédia után.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, borzalmas tragédia történt Tiszaföldváron egy családi ház udvarán. F. Gábor csütörtökön bekattant, és először feleségét, Katalint gyilkolta meg, majd felkötötte magát a garázsban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fiuk, Gábor aznap, mint mindig, iskolában volt, viszont mikor negyed három körül hazaért, nem találta otthon a szüleit. A kamasz ezután kiment a házból, és a garázs felé indult. A bejárat előtt bukkant mozdulatlan édesanyjára – tudta meg a Bors.

Ebben a házban történt a brutális tragédia
Fotó: Bors

Az asszony az oldalán feküdt, hasa alatt vértócsa volt, valaki egy kék törölközőt borított rá. Gábor valósággal sokkot kapott, és az utcára rohant segítségért. Itt futott bele a szemközti házak egyik lakójába, Tibibe.

„Éppen indultam volna, de leszólított, kérlelt, hogy ne menjek el, mert baj van. Nagyon zavart volt, látszott, hogy sokkot kapott” – mesélte a Borsnak a férfi.

„Mondtam, hogy menjünk át, a fiú útközben végig azt hajtogatta, hogy nem tudja, mi történt. Amikor odaértünk, már messziről láttam, hogy Kati nem él” – mondta a férfi szomorúan.

Erzsike, a szomszéd
Fotó: Bors

„Akkor kezdett igazán sírni, zokogni” – folytatta a szomszéd. „Megpróbáltam megnyugtatni. Ekkor a telefonja is megszólalt, a korábban értesített segélyhívó csörgette vissza. Mikor kikísértem a ház elé, pont egy rendőrautó is bekanyarodott, amely még nem ezért érkezett, de rögtön látta, hogy baj van, a rendőrök hívták a kollégáikat” – tette hozzá a férfi.

A helyszínelők azonnal kiérkeztek, értesítették a családtagokat is. Ők rögtön magukhoz vették Gábort, aki azóta, úgy tudjuk, a keresztanyjánál, az anyukája testvérénél van. A helybeliek is sokkot kaptak, ők ugyanis családszerető, segítőkész férfinak ismerték Gábort.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?