INSIDER

Olyat tett a magyar rendőrség, amire soha nem gondoltál volna

A rendőrség is beszállt a 2019-es tetris kihívásba, és úgy döntöttek, a 2020-as naptárukat is ennek fényében alkotják meg.
  • Szerző: Ripost

2019-ben az egész ország a Tetris challenge lázában égett: az interneten terjedő kihívás lényege az volt, hogy mindenki mutassa meg, mivel is dolgozik. A rendőröktől kezdve a tűzoltókon át az óvónőkig mindenki készített egy (vagy több) képet.

Magyarországon a Készenléti Rendőrség által készített fotóval indul hivatalosan útjára a kihívás. Most a rendőrség úgy döntött, a legjobb Tetis kihívásos fotókból készíti el a 2020-as évi naptárát, amely innen már letölthető.

A készenlétiseken kívül láthatjuk a Légirendészet és a Dunai Vízirendészet kollégáit is, ahogy közös képen mutatkozott be a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a rendőrség is.

Ígértük, megcsináltuk; most pedig letölthetitek 🤗 Kész a 2020-as év rendőrségi Tetris Challenge naptár. A sztoriba és fókuszba helyezett poszt alatt le tudjátok tölteni 🗓📅👮‍♂️🚔👮‍♀️ Reméljük annyira tetszik majd nektek, mint amennyire szívesen készítettük 🥰 #calendar #kalendarium #2020 #happynewyear #december #newyear #instagram #tetrischallenge #foryou #meglepetés #gift #ajándék #rendőrség #police #hivatás

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?