INSIDER

Tanárával és feleségével is szexelt a diák, körözi a rendőrség

A diák tanárának feleségével is szexelt, sőt érzelmi viszony is kialakult közöttük. A rendőrség körözi, mert fontos tanú lehet a tanár ellen folytatott büntetőügyben.
  • Szerző: Ripost

Eltűnt az a fiú, aki a koronatanúja lehet az egyik fővárosi gimnázium és a Magyar Futballakadémia szexuális kényszerítés miatt bíróság elé citált korábbi tanárának pedofil-botrányában. A férfi egykori diákja ugyan feljelentést tett az ügyben, ám hiába idézték be, a tanúk padján nem jelent meg. Õ az a fiatal - aki a vádlott egyik kolléganőjének vallomása alapján - tizenhat évesen a férfival és feleségével hármasban bújt ágyba.

"A vádlott végignézte, ahogy a fiú szexel a feleségével, és a diákja elveszíti a szüzességét."

A fiú és a férfi egymás után próbálták teherbe ejteni a nőt, két alkalommal is. A házaspárnak ugyanis nem lehetett közös gyermeke

– mondta tanúvallomásában a vádlott kolléganője. Azt, hogy többször is hármasban szexeltek, a vádlott felesége is megerősítette a bíróságon, de elmondása szerint a diák ekkor már nagykorú volt.

A fiú és a nő között érzelmi viszony is kialakult, ami a vádlottat egyáltalán nem zavarta. Sőt olyan szándékai voltak, ha a felesége teherbe esik, hármasban nevelik fel a gyermeket.

A fiút tanúként hallgatná ki a bíróság az ügyben, ám egy ideje lehetetlen vele felvenni a kapcsolatot. Még a tanár által zaklatott többi Honvéd-focista is hiába kereste, hogy vallomásával segítse az ügy felgöngyölítését. A Bors szerint a rendőrség már körözi a fiatalt, akire több tízezer forintos bírságot is kiszabtak a vallomás megtagadása miatt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?