INSIDER

„Takarítás közben elestem, és megütöttem magam„- egy kapcsolati erőszak története

Akit fenyegetnek, bántalmaznak, zaklatnak, azonnal tegyen bejelentést a 112 segélyhívón!
  • Szerző: Ripost

Egy nagyon erős történetet osztott meg a Magyar Rendőrség a Facebook-oldalán, Galambos Dávid törzsőrmester, bűnügyi nyomozó elbeszélése alapján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Takarítás közben elestem, és megütöttem magam„ – ezt mondta az orvosnak a 26 éves nő kórházi kivizsgálásakor. Nem egyedül érkezett: kísérője le sem vette róla a tekintetét. A rendőrök viszont nem hittek a háztartási balesetben.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Megtudtuk: a lány és 12 évvel idősebb élettársának kapcsolata 2015-ben kezdődött. Az elején még minden rendben ment, ő pedig mély szerelmet érzett a férfi iránt. Majd egyre több lett a veszekedés, és jött az első pofon. Majd a következő. A lány akaratereje lassan megtört. Ekkor vette rá őt élettársa, hogy kezdje el árulni a testét. Ő persze nem dolgozott, de azt meghatározta, hogy mennyi pénzt kell keresnie a lánynak, hogy megfelelő színvonalon élhessenek, és támogatni tudják a férfi előző kapcsolatát és az abból született gyermeket is.

A lány először mindenáron meg akart felelni a férfinak, de aztán elkezdett ellenszegülni. Társa megfigyelte, megfenyegette és családjával is sakkban tartotta. Egy szakítási próbálkozás alkalmával a férfi ellen eljárás indult. Végül az ideiglenes megelőző távoltartás meghosszabbítását nem kérte az áldozat. Egyértelműen azért, mert rettegett.

A félelemtől átitatott bűvkörből sokáig és jól profitált a férfi. Ekkor jött a kórházi kivizsgálással végződő verés. Kiderült, egy vita hevében többször fejbe akarta vágni áldozatát. Az ökölcsapások a törékeny termetű nő kézfejét találták el, ami után elviselhetetlen fájdalmat érzett a felkarjában. Törés. A rendőrök rajtaütést szerveztek a férfi lakásában. Ahogy ajtót nyitott, rögtön elfogták.

Kapcsolati erőszak, kitartottság és prostitúció elősegítése miatt felelhet a férfi. A nőt lakhelyétől távol biztonságba helyezték a rendőrök, hogy többé ne eshessen bántódása.

Ez most erős lesz. ? Egy kapcsolati erőszak története, hogy Galambos Dávid törzsőrmester, bűnügyi nyomozó osztott meg ...

Közzétette: – & nbsp; 2021. január 17., vasárnap </ blockquote> </ div>

És ezeket olvastad már?