INSIDER

Tagad a borsodnádasdi gyilkos, megszólalt az áldozat anyja

Nem ismerte el a bíróságon a 21 éves B. Roland, hogy meggyilkolta Borsodnádasdon a 17 éves K. Csengét. A Ripostnak a lány megtört édesanyja mesélt részleteket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nem volt hajlandó áldozata édesanyjának a szemébe nézni az a férfi, aki a vád szerint 2017. szeptember 2-án este találkozott K. Csengével, majd, miután összevesztek, ököllel többször arcul ütötte, lemeztelenítette, majd a templom melletti vízaknába dobta. A lány fejjel lefelé került a 40 centis vízbe, így megfulladt.

„Nézz rám! Nézz a szemembe!

Ezt kiabáltam” – mondta el a %%-nak az áldozat édesanyja, Róza. „Borzasztó ideges voltam, a tettes láttán hangos zokogásba kezdtem. Roland nem nézett rám, ingatta a fejét… Azt szerettem volna, ha látja a mérhetetlen fájdalmamat. Megdöbbentett, hogy semmilyen megbánást nem láttam rajta. Roland nem ismerte el a lányom megölését, és nem hajlandó vallomást tenni.”
Lapunknak az asszony elmesélte azt is, hogy a mérhetetlen fájdalma mellett meg is volt döbbenve a fiún, hiszen meglehetősen jó állapotban volt.

Az édesanya 25 millió forintot követel lánya gyilkosától.

„Nem magamnak, engem már teljesen tönkretett. Jótékony célokra fogom felajánlani a pénzt.

Az asszony szerint a lánya csak két héttel a tragédia előtt ismerte meg a fiút, és – a tettes rendőrségi vallomásával ellentétben – sosem akart járni vele, ezért kellett meghalnia. Azóta is képtelen felmenni oda, ahol a lánya holttestét megtalálták.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?