INSIDER

Szörnyű, mi derült ki a kegyetlenül megölt 19 éves lány gyilkosáról

Rettegnek a 17. kerületi Újlak utca lakói, ahol egy héten belül két brutális gyilkosság is történt - szerelemféltésből. Péntek este egy 19 éves lányt ölt meg kegyetlen módon a 17 éves volt barátja, csak mert a fiatal lány szakított vele, egy héttel ezelőtt pedig egy 26 éves férfi ölte meg volt élettársát és annak barátját, majd magával is végzett.
  • Szerző: Ripost

Nem csoda, hogy rettegnek a fővárosi Újlak utca lakói! A múlt heti vérengzés után borzasztó tragédia ért még egy ott élő családot: 19 éves lányukat, Fannit, brutálisan meggyilkolta volt barátja a lépcsőházban. A 17 éves Dávidról az a hír járja, hogy idegi problémákkal küzdött, nemet szinte sosem mondhattak neki, mert akkor bedühödött. Fannit nagyon féltették a szülei, el is tiltották a beszámíthatatlan fiútól, aki végül végzett lányukkal…

"Nagyon gazdag családból származik, ahol a szülők mindent megadtak neki, durván elkényeztették, így nem tűrte el, ha valaki nemet mondott. Fanninak elege lett a kirohanásaiból, ezért szakított vele pár hónap után, de a fiú ezt nem bírta megemészteni"- mesélte lapunknak Gazda Mariann, aki egy emeleten lakik a meggyilkolt lánnyal. Fannira egy hatodikos kisfiú talált rá, vérbe fagyva.

A lakók hallották, ahogy Fanni rohan le a hetedik emelet lépcsőjén és azt ordítja:

Dávid, ne csináld!

de a fiú a lépcsőfordulóban elkapta, leütötte és elvágta a nyakát.

"Meseszép és nagyon intelligens lány volt, a lányommal egy osztályba járt, még én kötöttem meg Fannika szalagját a szalagavató előtt… Jó barátnők voltak, sokat járt át hozzánk. Állatorvos szeretett volna lenni, de végül humán orvosira ment. Koreai nyelven is tanult, mindenki imádta őt!" - mondta könnyeivel küszködve Gazda Mariann a %%-nak.

Arról, hogy miként változott meg az Újlak utcában élők élete az elmúlt egy hétben, és hogy milyen döbbenetes dolog derült még ki a gyilkos fiúról, a napilapban olvashatsz bővebben!

És ezeket olvastad már?