INSIDER

Szívszorító karácsony: a meggyilkolt Adrienn családja a temetőben állított fát

A nyolcéves Adrienn idén májusban brutális gyilkosság áldozata lett.
  • Szerző: Ripost

Igazán nehéz karácsonyon van túl a sólyi Horváth család. Most először nem lehetett velük nyolcéves kislányuk, Adrienn, akit májusban brutális kegyetlenséggel megöltek.

A kislányt testvére egyik ismerőse játszani csalta, majd az erdőben megölte. Adriennt támadója egy kővel agyonverte, lemeztelenített holttestét pedig egy közeli folyómederbe dobta. A feltételezett gyilkos, F. Ferenc elfogása után elismerte tettét, amit azzal magyarázott, hogy a gyerek nem azt akarta játszani, amit ő.

Adrienn családjának élete a tragédia óta maga a földi pokol. A szülők már előre féltek az ünnepektől, hiszen tudták: ezek a napok még nehezebbek lesznek, mint a hétköznapok.

"Nagyon fájdalmas karácsonyon vagyunk túl, mi a feleségemmel szívünk szerint fát sem állítottunk volna, de a másik gyermekünk miatt tudtuk, hogy mi a kötelességünk. A szívünk majd megszakadt, állandóan eszünkbe jutott, hogy mit mondana Adri, ha élne, és mennyire örülne az ajándékoknak. Idén annyi maradt nekünk, hogy kivittünk a sírjára egy pici fenyőfát" – sírta el magát Horváth Győző, a gyászoló édesapa.

A szülők hiába érdeklődnek a rendőrségnél, semmit nem tudnak a gyilkossági ügyben indított nyomozás állásáról. Horváthéknak nagyon fontos lenne, hogy választ kapjanak kérdéseikre. Még azt sem tudják pontosan: F. Ferenc megbecstelenítette-e Adriennt a halála előtt.

"Amikor érdeklődünk a rendőrségen, nagyon udvariasan beszélnek velünk, de mindig ugyanazt a választ kapjuk, hogy a nyomozás érdekeire való tekintettel még nem árulhatnak el részleteket.Reméljük, hamarosan bíróság elé áll, aki ezt tette a kislányunkkal, és akkor végre megtudjuk, hogy miért kellett meghalnia egy ártatlan gyereknek" – mondta korábban a Blikknek Horváth Ferencné.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?