INSIDER

Szívszorító: ezt üzente kilenc éve eltűnt magyar kislányának az olasz férfi

Andrea Tonello lassan kilenc éve keresi kislányát, akitől magyar anyja, Sallai Klaudia rabolta el a gyereket.
  • Szerző: Ripost

Szívszaggató üzenetet osztott meg a Facebookon az elkeseredett olasz édesapa, Andrea Tonello, akitől már majdnem kilenc éve magyar anyja elrabolta imádott kislányát, Chantal Ildikót – tudta meg a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Klaudiát körözi a rendőrség, majdnem kilenc éve rejtegeti Chantalt (Fotó: Bors)

„Ma vagy 10 éves, és ma van a napja, hogy 8 éve és 10 hónapja élek nélküled. Minden nap reménykedek, hogy viszontlátlak és egyetlen nap sem telt el anélkül, hogy gondolnék rád. Szeretnék neked ígéretet tenni: amikor újra együtt leszünk, megünnepeljük az összes olyan szülinapod és az összes karácsonyt, amit elloptak tőlünk, és minden hónap egy hercegnőhöz méltó, különleges buli lesz” – üzente a gyermekének, majd így folytatta:

„Veled fog ünnepelni a kishúgod, Rebecca is, aki tud rólad, és néha megkérdezi: apa, boldog vagy? Én próbálok neki úgy válaszolni, hogy 6 évesen megértse, de ő olvas a szememben és a szívemben, és tudja, hogy szenvedek. De eljön a mi időnk, és tudd, akárhol is vagy: itt egy szerető család vár rád, szeretlek Chantal hercegnő„- tette hozzá a férfi.

Andrea még mindig nem adta fel a reményt, hogy egy nap újra magához ölelheti kislányát (Fotó: Bors)

A kislány megtalálására egy nemzetközi keresőcsapatot is felállítottak, azonban eddig sajnos nem vezetett eredményre a kutatás.

- A Mezőtúri Rendőrkapitányság által Chantal Ildikó Tonello eltűnése kapcsán elrendelt személykörözés továbbra is érvényben van, de a felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek – közölte a Bors kérdésére Bálint F. Levente, Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság referense.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?