INSIDER

„Ő volt a legelső barátom!” – szívszorító búcsú a pihenőhelynél elhunyt rendőrtől

Mindössze 41 éves volt a pihenőhelynél szolgálatteljesítés közben elhunyt Hegedűs Tamás, aki ismerősei, barátai csak Totónak szólítottak.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, szerda reggel az M70 egyik pihenőhelyénél halálra gázoltak egy szolgálatot teljesítő rendőrt. A Készenléti Rendőrség állományában szolgáló Hegedűs Tamás mindössze 41 éves volt, halála sokkolta a közösséget. A pihenőhelynél elhunyt férfitól szívszorító sorokkal vesznek búcsút az ismerősök, kollégák az interneten.

A Bajtársak lecserélték a profilképüket, így fejezve ki részvétüket az elhunyt kollégájuk szerettei felé.

pihenőhelynél elhunyt rendőr

A Bajtársak ezzel a profilképpel fejezik ki részvétüket

„Nagyon jól ismertem Tamást (Totó), nagyon jó ember volt. Legyen neki könnyű a föld. Őszinte részvétem a családjának.”

„Bár rég nem láttuk egymást, Ő volt a legelső barátom. Pici korom óta ismertem. Egy csapatban játszottunk, együtt nőttünk fel... Totó! Nyugodj békében! Részvétem a családnak!”

pihenőhelynél elhunyt rendőr

Hegedűs Tamás mindössze 41 éves volt

„Az ember csak néz maga elé és nem akarja elhinni a felfoghatatlant! Nyugodj békében Toto!”

Hegedűs Tamás 1980. március 24-én született Zalaegerszegen.

2008. július 1-jén, rendészeti szakközépiskolai tanulmányainak sikeres befejezését követően nevezték ki próbaidőre a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Székesfehérvári Rendőrkapitányság Enyingi Rendőrőrs állományába járőr beosztásba.

Kérelmére 2009. október 1-jén helyezték át a Készenléti Rendőrség állományába, ahol – szorgalma és hivatástudata eredményeképpen – egyre magasabb beosztásokban, legutóbb járőrparancsnokként szolgálta hazáját.

Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik elhunyt kollégája családjának fájdalmában.

A vétkes sofőr a pihenőhelynél egy kisbuszba hajtott bele, eközben gázolta el a szolgálatot teljesítő rendőrt. A busz vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A baleset körülményeit egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?