INSIDER

Szívszorító, amit az édesanya mond a 17 éves focista haláláról

Autóbalesetben halt meg Molnár Erik Emánuel, édesanyja nem tudja, most mi lesz vele. Korábban a fia miatt gyógyult ki a rákból...
  • Szerző: Ripost

Kolompár Orsolyát korábban rákkal kezelték, akkor a fia adott neki erőt a küzdelemhez, és azt remélte, egyszer majd unokákkal ajándékozza meg őt Emánuel. A futballista hétfő hajnalban egy autó hátsó ülésén utazott, amikor kocsijuk nagy sebességgel egy patak korlátjának csapódott. A BMW hátulja, ahol ő ült, nagyon megrongálódott, Emánuelnek esélye sem volt a túlélésre.

Két, 18 éves barátja utasként könnyebb sérülést szenvedett. A kocsit egy 25 éves, ittas férfi vezette, neki nem lett komolyabb baja, a rendőrség szerint „az alkoholszonda pozitív értéket mutatott nála”. Szemtanúk szerint a becsapódás erejére jellemző, hogy az autó még száz métert sodródott, mire megállt, a leszakadó korlát pedig ötven métert repült.

A tragédia mélyen megrázta a gyászoló családot.

Születése óta egyedül neveltem Emánuelt, ezért igen szoros kapcsolat volt közöttünk. Nagyon szófogadó, tisztelettudó és szorgalmas fiúként ismerte mindenki – idézte fel emlékeit könnyeivel küszködve az édesanya. – Futballozni szeretett, nagyon jól tanult, kezdetben Kemencén, ahol laktunk, majd Felcsútra került a Puskás Akadémiához. Még matematikaversenyeket is nyert. Utána pedig Újpesten focizott, sok aranyérmet és gólkirályi címet szerzett, tehetséges volt.

Családja, édesanyja, nővére is támogatta, hogy nagy focistává válhasson.

Még mindig felfoghatatlan, hogy már nincs itt velem a kicsikém. Pedig érte küzdöttem és győztem le a halált. Miatta gyógyultam meg a rákból, most meghalt a fiam – mondta Orsolya a Blikknek. – Korábban vastagbélrákom volt, három műtéten és nyolc kemoterápiás kezelésen estem át. A nehéz pillanatokban mindig ő adott erőt, miatta akartam élni. A fiam volt a mindenem, Isten ajándéka, bearanyozta a napjaimat. Arról álmodtam, hogy egyszer majd unokákkal ajándékoz meg, és nagy családunk lesz, de ő már nincs többé, s rettenetesen hiányzik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?