INSIDER

Szívszorító, amit a meggyilkolt badacsonyi borász édesanyja mond

Amikor már eszméletlenül feküdt a földön, akkor is záporoztak a rúgások a fiatal borászra...
  • Szerző: Ripost

Kétségbeesett rokonok, barátok és ismerősök százai gyászolják azt a 37 éves borászt, aki tragikus körülmények között veszítette életét egy badacsonyi szüreti mulatságban. Csaba és a barátai aznap este csupán egy kellemes estére vágytak, már hazafelé indultak, amikor egy egyszerű közlekedési helyzet miatt összevitatkoztak egy másik társasággal a parkolóban.

A vita azonban eszeveszett brutalitásba fordult: a társaság két ittas tagja ugyanis nekiesett Csabának és barátjának, ütötték őket, ahol érték, egészen addig, míg a fiatal borász eszméletlenül a földre zuhant. A verést azonban ekkor sem hagyták abba, tovább rúgták a földön fekvő férfit. Bár ezután kocsiba pattanva megpróbáltak elmenekülni, ez nem sikerült nekik, a fesztivál biztonsági őrei feltartóztatták őket. Csaba édesanyja képtelen felfogni, hogy imádott fia nincs többé:

"A kisfiam sosem volt verekedős, mindenki szerette, kedves, jó humorú fiú volt. Aznap este is csak egy külföldről hazautazott barátjukkal találkoztak, már jöttek volna értük, hazafelé indultak, azért voltak a parkolóban – zokogott az édesanya. – Senkinek, még a legszörnyűbb ellenségemnek sem kívánom azt, amit most átélünk" – tette hozzá elcsukló hangon a gyászoló asszony.

Csaba barátai is határozottan állítják, Csaba társasága biztos, hogy nem kötekedett.

"Csibi, ahogy mi hívtuk, éle­tében nem ártott senkinek, mosolygós, aranyszívű srác volt. Egyszerűen nem hisszük el, hogy így ment el. Nincs az a bünte­tés, ami a gyilkosainak elég lenne" – jelentette ki a férfi egyik barátja a Borsnak.

A két támadót már aznap őrizetbe vették, hétfő délután pedig előzetes letartóztatásba helyezték.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?