INSIDER

Szívmelengető: mentőkocsiban jött a világra a kis Lara – fotó

Az utolsó pillanatban értek a mentősök a kismama házához.
  • Szerző: Ripost

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán osztotta meg a ma reggeli szívmelengető esetüket. Egy mindenórás kismamához hívták ki a a szekszárdi mentősöket. A csöppség pedig olyannyira világra szeretett volna már jönni, hogy az anyukája alig bírta kivárni a rohamkocsi megérkezését.

A szülésnél komplikációk is felléptek, mivel a kis Lara nyaka köré tekeredett a köldökzsinór, de a mentősök pillanatok alatt megszabadították a béklyóitól. Így a kismama és a kisbaba is egészségesen mehetett be a kórházba.

„ÉPP CSAK MEGVÁRTA A MENTŐT, MAJD MEGSZÜLETETT LARA❗️
Izgalommal indult a Szekszárdi Mentőállomás eset kocsijának napja, amikor elsőként Sárszentlőrincre riasztották ma őket egy mindenórás kismama segítségére. A mentők rövid alatt megérkeztek, éppen akkor, amikor megindult a szülés. Bajtársaink gyorsan és szakszerűen világra segítették Larát, aki a nyaka köré tekeredett köldökzsinór eltávolítása után egyből felsírt. Az egészséges kislányt helyszíni ellátást követően édesanyával együtt szállíthatták kórházba, stabil állapotban! Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, az édesanyának és bajtársainknak gratulálunk!” – írták a mentősök bejegyzésükben.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?