INSIDER

Szívmelengető kommentcunamit kapott a dédije Covid-oltásáról posztoló nő

Már több százan hozzászóltak a bejegyzéséhez.
  • Szerző: Ripost

H. Mónika csak megosztotta a pozitív élményeit arról, hogyan fogadták őket az egyik fővárosi kórházban, ahova a dédijét vitte koronavírus elleni oltásra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
MTI/Vasvári Tamás

„Gyorsan leírom, hogy ilyen is van. Ma. Magyarországon. Uzsoki kórház. 2. sz. Oltópont.

Dédit vittem oltásra. Nénik-bácsik érkeztek szép sorban. Ajtóban katonák. Minden nagyon „szigorú”...aztán jött a meglepetés. A katonák az ajtóban mosolyogva, kedvesen, a legnagyobb tisztelettel és szeretettel fogadták az időseket. Mindenkinek jutott egy vállsimogatás is. A név ellenőrzése után mindenki „kap” egy saját kísérőt, aki segít a regisztrációban. Kedvesen. Mosolyogva. Tisztelettel. Szeretettel.

Regisztráció után a nehezen mozgóknak felajánlanak kerekesszéket, aki nem kéri, azokat kézenfogva, belekarolva, a jól mozgókat tisztelettel kísérve egyenként felviszik az oltásra.

Oltás után mindenki egy palack ásványvízzel ellátva jön vissza. A kísérőknek mindenkit átadnak. Udvariasan. Kedvesen. Tisztelettel. Szeretettel.

Jó hogy valami ilyen flottul tud működni, jól szervezetten, emberséggel.

Köszönjük.”

A pozitív hangvételű bejegyzéshez rengeteg lelkes komment érkezett.

B. Imola: Amikor en voltam a Szent Imreben ott is egy katona fogadta az oltasra erkezoket, kedvesen, segitokeszen, mindeninek elmagyarazta a dolgokat! Nagyon jo fej volt! Pozitiv tapasztalat volt! Mindenki nagyon kedves volt!”

S. Judit: „De jó ezt olvasni és de aranyos vagy, hogy leírtad, legalább a jó is legyen hír!”

G. Miklósné: „Mi a törökbálinti Tüdőgyógyintézetben voltunk CT-n. katonák várják ott is a betegeket a kapunál, kedvesek segítőkészek... Kellemes tapasztalat volt nekünk is.”

Bár néhány kötözködő is akad, a hozzászólók őket is helyre teszik:

Cs. Imre: „Többször leírni, hogy mosolygó katonák fogadnak, egy maszkos világban... Csodálatos”

K.-bé M. Eszter:„Cs. Imre – A szem a lélek tükre! Én nagyon sokszor látom, hogy mosolyognak az emberek a maszk alatt, mert figyelek. Egyébként Pécsett az oltóhelyeken is hasonló volt a helyzet, talán ásványvizet nem kaptak az idősek, de minden nagyon simán, gyorsan ment.”

H. Mónika: „Cs. Imre, látott már mosolygo embert maszkban? A szeme is mosolyog. Kívánom, hogy sok mosolygó maszkos emberrel találkozzon. Szep estét!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?